Topp 5 i Loen

Gavekort fra vakre Loen

Ønsker du å glede noen som setter pris på vakre omgivelser og spennende opplevelser? Gi bort et gavekort med overnatting på Hotel Alexandra eller spennende aktiviteter i vakre Loen.

Førsteklasses opplevelser i spektakulær natur

Kjøper du et gavekort her, kan det brukes på flere bedrifter i Loen – Hotel Alexandra, Hotel Loenfjord, Loen Skylift, Hoven Restaurant, Loen Active og Loen Play.

Hotel Alexandra er et tradisjonsrikt, familiedrevet hotell som ligger i Loen i Stryn i Indre Nordfjord. Hit går det ekspressbusser daglig fra Oslo, Trondheim og Bergen, eller man kan reise med båt eller egen bil. Hotellet har moderne fasiliteter, blant annet et stort spaanlegg, treningssenter, aktivitetsavdeling, flere restauranter, kaféer og salonger. Stor møte– og konferanseavdeling med egen kursvert.

Rett ved Hotel Alexandra finner du spektakulære Loen Skylift, som tar deg fra fjordnivå til 1011 m.o.h. på bare 5 minutt. Her kan du nyte en utrolig utsikt over fjordlandskapet, gå fjellturer og nyte gode måltider i Hoven Restaurant – helt på kanten av fjellet. Loen Active tilbyr mange aktiviteter, og tar deg for eksempel med på spennende klatring i Via Ferrata Loen, Zip-line høyt til fjells, og kajakkpadling på fjorden. På vinterstid kan du bli med på aking og trugeturer. Loen Play tilbyr aktivitetar for alle barn. I første etasje finner du aktivitetshuset for de fra 3-12 år, samt en avdeling for de aller yngste, og i kjelleren er det aktiviteter for de litt eldre barna.

Loen er det perfekt stedet for gode opplevelser for alle nivå og ønsker, og et ideelt utgangspunkt for å oppleve mer av regionen – hele året. I vakre Loen og Stryn er mulighetene uendelige.

Har du fått et digitalt gavekort fra Topp 5 i Loen?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato