Barcode

Med et gavekort fra Barcode velger mottakeren selv hva den vil kjøpe seg. Gi et gavekort i gave til en kollega, venn eller familiemedlem.

Spennende senter i hjertet av Oslo

Barcode-konseptet er inspirert av strekkodenes slanke linjer, og det unike designet har fått internasjonal anerkjennelse. Senteret ligger lett tilgjengelig i Oslo, bare få minutters gange fra Oslo S. Her finner du en rekke kafeer og spisesteder, men også andre tjenester og kulturaktører.
Et besøk på Barcode skal være en minnerik opplevelse.

Gavekortet på Barcode kan benyttes på hele senteret, med unntak av på Expoline.

DET FINNES ALLTID EN ANDLEDNING

Gaven til den som har alt

Det kan være vanskelig å kjøpe gave til den som har alt. Overrask derfor med en opplevelse i stedet. Et gavekort på Barcode kan brukes på ulike kunstutstillinger eller gode matopplevelser. Kjøp det til pappa på farsdagen, så kan han invitere med mamma på en hyggelig helaften.

Full kontroll over gavekortene

iGive gjør det enkelt og morsomt å gi og motta gavekort. Alle gavekort fra iGive administreres enkelt i appen “iGive Gavekort”. Skal du gi bort et gavekort kan det bestilles og aktiveres her, mens mottaker har full kontroll på sine korts saldo og utløpsdatoer. Med gavekort på mobilen har du dem alltid tilgjengelig, og med påminnelse via push-varsel før utløpsdato øker sjansen for at kortet faktisk blir brukt opp.

Våre butikker:

AmoRosa

Bambus Sushi

Barry’s Bootcamp

Best of You

Elixia

Espresso House

Foto.no

Joe & the Juice

Kiwi

Klinikk for Alle

Kunsthall Oslo

LEAN Studio

Mind the Body

My Alter Ego

Narvesen

Nodee Barcode & Nodee SKY

PaaHjul

 

På Håret

Shoot Gallery

Stock

Synsam

Vaaghals

Vesper

Vita Exclusive

Vitusapotek

Åpent Bakeri