Gaven til den som har alt fra Barcode

Med et gavekort fra Barcode velger mottakeren selv hva hun/han vil kjøpe seg. Gi et gavekort i gave til en kollega, venn eller familiemedlem! Overrask dem for eksempel med en hyggelig opplevelse; gavekortet fra Barcode kan brukes på gode matopplevelser fra en av de mange anerkjente restaurantene i området.

Spennende destinasjon i hjertet av Oslo

Barcode-arkitekturen har fått internasjonal anerkjennelse, og har i tillegg er bredt utvalg av spisesteder, kafeer, butikker og kulturtilbud på gateplan. Barcode ligger lett tilgjengelig, kun få minutters gange fra Oslo S. Gavekortet kan benyttes hos alle aktører i Barcode-byggene på gateplan, med unntak av Expoline.

Gavekort fra Barcode

Full kontroll over gavekortene

iGive gjør det enkelt og morsomt å gi og motta gavekort. Alle gavekort fra iGive administreres enkelt i appen “iGive Gavekort”. Skal du gi bort et gavekort kan det bestilles og aktiveres her, mens mottaker har full kontroll på sine korts saldo og utløpsdatoer. Med gavekort på mobilen har du dem alltid tilgjengelig, og med påminnelse via push-varsel før utløpsdato øker sjansen for at kortet faktisk blir brukt opp.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker:

Bambus Sushi

Barry’s Bootcamp

Best of You

SATS

Espresso House

Foto.no

Joe & the Juice

Kiwi

Klinikk Barcode

Klinikk for Alle

Kunsthall Oslo

LEAN Studio

My Alter Ego

Narvesen

Nodee Barcode & Nodee SKY

PaaHjul

Pub/Torpedo Press

 

Pokalen Barcode

På Håret

Stock

Synsam

Vaaghals

Vesper

Vita Exclusive

Vitusapotek

Åpent Bakeri