byGAVEKORT 

byGAVEKORTET er et gavekort som kan brukes på opplevelser og butikker i hele Bergen. Gavekortet er en strålende gave til alle som bor i eller i nærheten av Bergen sentrum.

Vanskelig å finne den perfekte gaven? Med byGAVEKORTET kan mottakeren selv velge alt fra shopping og restaurantbesøk, til en tur på kino eller på akvariet!

Hele Bergens gavekort!

byGAVEKORTET kan brukes over 100 steder i hele Bergen. Med byGAVEKORTET du kose deg på restauranter og cafeer, slappe av med egenpleie og velvære, handle i kjente klesbutikker, på apotek og i matbutikker. Gavekortet kan både brukes hos de større kjedene og hos unike lokalbutikker som du kun finner i Bergen. byGAVEKORTET er et allsidig gavekort som kan brukes til det aller meste i Bergen!

Gavekortet som gir en hel by..

La mottaker velge selv

Et gavekort er alltid hyggelig å få. byGAVEKORTET passe like godt som som julegave til en shoppingglad lillesøster, som til en sporty mamma på morsdagen eller til en kjær ansatt som skal slutte på jobben. byGAVEKORTET kan brukes til shopping, restaurantbesøk og hyggelige opplevelser. Det er ikke alltid like lett å finne en gave til den som har alt, men med byGAVEKORTET kan mottakeren selv velge seg den perfekte gaven!

Gavekort på mobilen

Gavekort fra iGive kan lett oppbevares på din mobiltelefon. Ved å registrere gavekortet i appen «iGive Gavekort» har du det alltid tilgjengelig. I appen kan du enkelt sjekke saldo eller utløpsdato. Den smarte appen sender deg et varsel før dine gavekort utløper – aldri mer glemte og ubrukte gavekort!

iGive Support

21525204

support@igive.no

Oversikt over hvilke steder du kan bruke byGAVEKORTET finner du her: https://www.bergensentrum.no/brukersteder