Bølgen & Moi

Hvis du gir et gavekort på Bølgen & Moi til noen du er glad i, gir du dem en uforglemmelig opplevelse. I Bølgen & Moi sine restauranter er det duket for en fantastisk kveld med gode og spennende smaker, lekent personal og herlig atmosfære.

Samspill mellom mennesker, mat, vin og kunst

Visjonen var en opplevelse inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst. 23 år etter står man igjen med en suksesshistorie, som startet med ett ønske om å lage Norges beste kafé. I dag kan den veletablerte restaurantkjeden tilby fantastiske matopplevelser i til sammen 6 unike restauranter, 2 Food garager og ett hotell spredt rundt om i landet.

Gavekortet for en uforglemmelig aften..

Velg Bølgen & Moi til alle anledninger

Restaurantene forbindes av mange med høy kvalitet og god mat. Det er en unik atmosfære og passer til alle anledninger, både store og små. Uansett om du skal gi en velfortjent farsdagsgave, du skal i bryllup og lurer på hva du skal gi paret, eller ønsker å gi bort ett mat eller vinkurs, er et gavekort på en smaksrik opplevelse på Bølgen & Moi; – et fantastisk valg som vil bli satt pris på.

Gi bort en opplevelse med iGive Gavekort

Gi bort en fantastisk smaksopplevelse til en som virkelig fortjener det med iGive Gavekort på Bølgen & Moi. Gavekortet aktiveres og registreres på mottakerens mobiltelefon. Dette betyr slutten på forsvunne og utløpte, ubrukte gavekort! Nå kan du endelig ha fullstendig kontroll over dine gavekort via iGive Gavekort-appen. Du vil få varsel når det nærmer seg utløpsdato  og muligheten til å bruke Mine gavekort-funksjonen til å holde deg oppdatert på gjenstående saldo.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre restauranter

Bølgen & Moi – Briskeby

Bølgen & Moi – Tjuvholmen

Bølgen & Moi – Kristiansand

Bølgen & Moi – Stavanger

Bølgen & Moi – Drammen

Bølgen & Moi – Catering

Bølgen & Moi – Bar Bastard

The Bølgen & Moi – Hotel

Bølgen & Moi Food Garage, Gardermoen

Bølgen & Moi Food Garage, Flesland