Domus Oppdal
Et gavekort er den perfekte gaven til den som har alt, eller til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet! Domus Oppdal har et stort utvalg av butikker og virksomheter, og du får kjøpt gavekort hos iGive.no!

Distriktets største kjøpesenter
Domus Oppdal er distriktets største kjøpesenter. Her finner du alt fra barneklær og elektronikk, til interiør, vinmonopol, apotek og frisør. Gavekortet fra Domus Oppdal kan brukes i alle senterets butikker, inkludert senterets cafe. På Cafe Klausulen finner du et stort utvalg av bakevarer, kaffe og baguetter, samt gratis trådløs internettsone.

Domus Oppdal har noe for enhver smak! Med et variert utvalg passer et gavekort fra Domus Oppdal til både store og små. Hva med et gavekort på hudpleie til morsdagen, eller et gavekort fra gullsmeden til Valentinsdagen?

Gavekort fra Domus Oppdal

Et gavekort for alle anledninger
Lurer du på hva du skal gi i gave til en du er glad i? Står du fast på en bursdagsgave eller har julegavehandlingen blitt overveldende? Med et gavekort fra lokale Domus Oppdal kan alle finne noe de liker. Enkelt for deg, og enkelt for mottakeren av gavekortet!

Ha gavekortet på mobilen
Har du opplevd å miste et gavekort før du har rukket å benytte deg av det? Eller har det blitt glemt bort i en skuff ubrukt? Med appen “iGive Gavekort” trenger du ikke lenger å bekymre deg for glemte gavekort! Appen gir deg full oversikt over saldo og utløpsdato via Mine gavekort- funksjonen. Dessuten vil du få et varsel på mobilen når utløpsdatoen på gavekortet nærmer seg. Aldri mer glemte gavekort!

iGive Support

21525204

support@igive.no