Gullgruven Senter

Det kan være vanskelig å kjøpe gave til personen uten ønsker. Vi har gaven dine kjære ikke vet at de ønsker seg. Gled en som fortjener det med et gavekort på Gullgruven Senter. Gavekort er gaven som alltid mottas med glede.

Hyggelig og tilgjengelig senter

Gullgruven er et hyggelig kjøpesenter som ligger i Åsane i Bergen. Her finner du velkjente butikknavn, men også spesialbutikker som ikke finnes på andre sentre i området. Elkjøp Megastore og et sportsoutlet, der du får sportsartikler til rimelige priser, er noen av konseptene som trekker innbyggere i Bergensområdet til Gullgruven Senter. Trenger du en pause under shoppingen kan du ta en pust i bakken på senterets hyggelige bakeri.

Senteret ligger i umiddelbar nærhet til IKEA på Åsane, og er derfor et enkelt og tilgjengelig handlealternativ.

DET FINNES ALLTID EN ANLEDNING

Den perfekte gaven til en som fortjener det

Gavekortet hos Gullgruven Senter kan brukes på alle senterets butikker. Dermed lar du dine kjære velge fra en variert butikkmiks, når du gir bort et gavekort på Gullgruven. Med et gavekort gir du en som fortjener det friheten til å velge gaven sin helt selv.

Hva med et gavekort til nevøen, så kan han velge seg akkurat det han vil ha fra senterets store leketøysforretning? Eller til mamma på morsdagen, så kan hun la seg skjemme bort med hudpleie eller kjøpe noe hun har ønsket seg i en av senterets butikker.

Gavekort på mobilen

iGive gavekort aktiveres og oppbevares enkelt på din mobil. Dermed har du alltid gavekortet i lommen, lett tilgjengelig når du ønsker å bruke det. Med den smarte gavekortappen sjekker du saldo på kortet mens du er på farten. iGive hjelper deg å holde kontroll på gavekortene, og sørger for at gavekortet ikke blir glemt.

Gavekort får du kjøpt hos Gullgruven og Laksevåg senter. Kortene kan brukes om hverandre på begge sentrene.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Annes Hårdesign

Big Bite

Elkjøp Megastore

Extra Leker

Hjelle Bakeri

Höoks Hestesport

 

Mester Grønn

Nille

Pizzabakeren

Sport Norge

Sport Outlet

Kid

Lampehuset

Lege Aud Marie Hoel

Meny

Vitusapotek

Åsane Parfymeri og Hudpleie