Jekta storsenter

Er du på jakt etter en gave til personen som har alt? Hva med et gavekort på Jekta Storsenter? På et av landets største kjøpesentre finnes det garantert noe for enhver smak.

Størst i nord

Jekta Storsenter ligger på Langnes i Tromsø, og er lett tilgjengelig med gratis parkering og gode bussforbindelser. Med sine rundt 130 butikker har senteret Nord-Norges største butikkutvalg. Her finnes dermed det aller meste, enten det er innen mote, velvære, hjem eller andre kategorier. Du vil selvfølgelig finne de store kjedebutikkene, men også unike nisjebutikker og spennende butikkonsepter du ikke finner andre steder i Tromsø.

I tillegg har Jekta Storsenter et bredt utvalg spisesteder. Her kan man ta seg en pustepause under shoppingen, eller invitere til en hyggelig lunsj med noen man er glad i.

Gavekortet for alle og enhver..

Gaven for alle anledninger

Alle setter pris på å få et gavekort. Et gavekort på Jekta Storsenter egner seg like godt som bursdagsgave til venninnen, til mor på morsdagen, eller som julegave til nevøen på andre siden av landet. Med denne gaven gir du selv personen uten ønsker, akkurat det den ønsker seg.

Gavekort har aldri vært enklere

Gavekortet kan enkelt aktiveres og betales for i appen iGive Gavekort. Her holder du også oversikt over de kort du selv har mottatt. I appen ser du saldo på dine gavekort og du vil motta et push-varsel når et kort er i ferd med å utløpe.

Nå er det slutt på glemte, utløpte eller ubrukte gavekort. Med iGive Gavekort har du alltid full oversikt, og dine gavekort tilgjengelig og klare til bruk.

iGive Support

21525204

support@igive.no