Juvelen

Har du en venn eller kjæreste som fortjener det lille ekstra? Eller kanskje du skal i konfirmasjon og lurer på hva du skal gi? Et gavekort er gaven som passer for alle anledninger og som alle blir glade for. Gi et gavekort på Juvelen og gled en du er glad i!

Lange tradisjoner

Juvelen gullsmed har lange tradisjoner innen gullsmed- og urmakerfaget. Med sine åtte butikker i Norge tilbyr de et stort og variert utvalg av kvalitetsprodukter med fokus på mote og trender til konkurransedyktige priser. Juvelen-butikkene utfører også ulike former for reparasjon av smykker og klokker, samt tilpassing av smykker, perletreing, gravering og taksering.

Gavekortet som gleder..

Gavekort til bruden eller konfirmanten?

Skal du i bryllup eller kanskje konfirmasjon, og er usikker på hva du skal gi? Gi et gavekort på Juvelen, så kan du garantere at bruden eller konfirmanten blir glad! I Juvelens butikkers store utvalg, er det noe for enhver smak og stil.

Et gavekort på Juvelen er også den perfekte gaven til en venninne eller en i familien som fortjener det lille ekstra i bursdagsgave eller til jul

iGive Gavekort

Med iGive Gavekort sine moderne løsninger er det slutt på at gavekort forsvinner eller ikke blir brukt før utløpsdatoen. Nå kan du enkelt aktivere gavekortet på mobilen og ha det tilgjengelig til enhver tid. Du vil også få varsel på mobilen når det nærmer seg utløpsdato slik at du ikke glemmer å benytte deg av det. Med Mine gavekort-funksjonen har du alltid kontroll på alle dine gavekort og din gjenstående saldo.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Juvelen Bryn

Juvelen Lambertseter

Juvelen Trekanten

Juvelen CC Vest

Juvelen Strømmen