Koch kjøpesenter

Et gavekort er den perfekte gaven til en som allerede har alt, til en du er glad i eller til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Kjøp et gavekort på Koch i Glasshuset i Bodø hos iGive.no og gjør noen glad!

Kjøpesenter i Bodø sentrum

Koch kjøpesenter ligger sentralt midt i Bodø sentrum. Senteret er en del av Bodøs store glasshus, som huser både kjente kjedebutikker og merkevarenavn, samt unike, lokale butikker, kaféer og restauranter. Her er det noe for enhver smak og enhver anledning!

På Koch finner du de kjente, store merkevarenavnene og kjedebutikkene, men også små, lokale forretninger med unike produkter. Med sitt brede utvalg sørger Koch for at alle og enhver kan finne noe de liker. Det er også mulig å ta seg en pause i shoppingen med en kaffe og noe godt å spise på et av senterets serveringssteder.

Gavekort ifra Koch

Et senter for små og store anledninger

Lurer du på hva du skal gi i morsdagsgave? Eller leter du etter den perfekte gaven til en god venn? Hos Koch finnes det noe for enhver anledning, både store og små. Et gavekort som kan brukes på alle kjøpesenterets butikker er derfor den perfekte gaven!

Gi bort et iGive Gavekort

Når du gir bort et iGive Gavekort får mottakeren kortet aktivert på sin mobiltelefon via iGive sin smarte og moderne app-løsning. På denne måten er det ikke lenger et problem at man mister gavekortet eller glemmer å bruke det før utløpsdatoen. Med appen kan man få et varsel når det nærmer seg utløpsdato slik at man husker å bruke det. Det er også enkelt å holde styr på de ulike gavekortene man disponerer via Mine gavekort-funksjonen, samt sjekke gjenstående saldo.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Underetg.

La France Interflora

Public

Eurospar

Cutters

1.etg

Glitter

ARK Glasshuset

Bjørklund Gull og Ur

Brilleland

Clas Ohlson

Gavekort-automat

Sayso Hair & Style

Java Kaffebar

 

 

 

K. Nilsen Nygaard

Fredrik og Lousia

Koch

Narvesen Glasshuset

The Body Shop

Mitt bord

2.etg

Bik Bok

Kremmerhuset

Kid Interiør

Sunkost

H & M

Nikita

Sport Norge

Fransa

 

3.etg

Rust kafe og kjøkken

dna

Frk. Brekke

H & M barn

Zavanna

Nille

New-Man-Store

Mon Ami

4.etg

Sport Outlet

Senterkontor