Laksevåg Senter

Synes du gavekjøp kan være både utfordrende og tidkrevende? Gled noen du er glad i med et gavekort på Laksevåg Senter. Dette er gaven det er gøy å både få og gi.

Om senteret

På Laksevåg i Bergen ligger Laksevåg Senter. Senteret er trivelig og moderne, og kan by på en attraktiv butikkmiks, der du finner litt av det aller meste.

Laksevåg Senter satser blant annet på tøft design og et godt utvalg innen mat og drikke. Kundene kan nyte godt av flere delikatessebutikker, der varmretter kan kjøpes med hjem eller nytes i senterets fellesarealer.

DET FINNES ALLTID EN ANLEDNING

Gaven som passer for alle

Et gavekort er en utmerket gave som passer alle budsjetter, og som alltid er morsomt å få. Hvem setter vel ikke pris på å få friheten og anledningen til å unne seg noe man ellers ikke ville ha kjøpt?

Et gavekort på Laksevåg Senter passer for den moteinteresserte, så vel som den er glad i god mat eller en som fortjener å skjemmes bort med en massasje. Kjøp et gavekort på Laksevåg Senter i bursdagsgave, julegave eller til mamma på morsdagen. Dette er gaven for alle anledninger og mottakere.

Enkelt, tilgjengelig gavekort fra iGive

iGive gjør gavekort enklere enn noensinne. Du har kanskje opplevd at et gavekort bare blir liggende i lommeboken, eller at du mister oversikten over kortets saldo? Dette slipper du med iGives smarte gavekortapp. Her registreres kortet når du mottar det, og du har både kortet og all viktig informasjon tilgjengelig på mobilen når du måtte trenge det.

Gavekort får du kjøpt hos Laksevåg og Gullgruven senter. Kortene kan brukes om hverandre på begge sentrene.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Annes Hår & Barbershop

Annes Hårdesign

Baker Brun

Big Bite

Boots Apotek

Boys of Europe

Brilleland

Christiania Belysning

Claire Woman

Cubus

Dressmann

Rema 1000

Sjømatportalen

Skoringen/Post i butikk

Solheim Kjøtt

Spicia mat

Sunkost

Elkjøp Phonehouse

Energi treningssenter

Europris

Godfoten AS

Grand Caffe Venezia

Harddisk.no

Helsestasjon Laksevåg

Intersport Laksevåg

Jysk

Kid

Tannhelsehuset

Velværesonen

Vinmonopolet

VITA Exclusive

Vitum Fysioterapi (åpner 03.09.18)

Zavanna

Kitch’n

Kiwi

Match

Mester Grønn

Musti

Nille

Norli

Princess