Laksevåg Senter

Synes du gavekjøp kan være både utfordrende og tidkrevende? Gled noen du er glad i med et gavekort på Laksevåg Senter. Dette er gaven det er gøy å både få og gi.

Om senteret

På Laksevåg i Bergen ligger Laksevåg Senter. Senteret er trivelig og moderne, og kan by på en attraktiv butikkmiks, der du finner litt av det aller meste.

Laksevåg Senter satser blant annet på tøft design og et godt utvalg innen mat og drikke. Kundene kan nyte godt av flere delikatessebutikker, der varmretter kan kjøpes med hjem eller nytes i senterets fellesarealer.

Laksevåg senter gavekort

Gaven som passer for alle

Et gavekort er en utmerket gave som passer alle budsjetter, og som alltid er morsomt å få. Hvem setter vel ikke pris på å få friheten og anledningen til å unne seg noe man ellers ikke ville ha kjøpt?

Et gavekort på Laksevåg Senter passer for den moteinteresserte, så vel som den er glad i god mat eller en som fortjener å skjemmes bort med en massasje. Kjøp et gavekort på Laksevåg Senter i bursdagsgave, julegave eller til mamma på morsdagen. Dette er gaven for alle anledninger og mottakere.

Enkelt, tilgjengelig gavekort fra iGive

iGive gjør gavekort enklere enn noensinne. Du har kanskje opplevd at et gavekort bare blir liggende i lommeboken, eller at du mister oversikten over kortets saldo? Dette slipper du med iGives smarte gavekortapp. Her registreres kortet når du mottar det, og du har både kortet og all viktig informasjon tilgjengelig på mobilen når du måtte trenge det.

Gavekort får du kjøpt hos Laksevåg Senter.
time driven banner

iGive Support

—————————

Våre butikker

Annes Hår & Barbershop

Annes Hårdesign

Baker Brun

Big Bite

Boots Apotek

Boys of Europe

Brilleland

Christiania Belysning

Claire Woman

Cubus

Dressmann

Elkjøp Phonehouse

Energi treningssenter

 

Telefon: 21525204

—————————

Europris

Femme

Godfoten AS

Grand Caffe Venezia

Harddisk.no

Helsestasjon Laksevåg

Intersport Laksevåg

Jysk

Kid

Kitch’n

Kiwi

Match

Mester Grønn

Nille

E-postadresse: support@igive.no

—————————

Norli

Post I butikk (vis a vis Annes Hårdesign)
Princess

Rema 1000

Solheim Kjøtt

Sjømatportalen

Spicia mat

Strikk & Sy

Sunkost

Tannhelsehuset

Velværesonen

VITA Exclusive

Zavanna