Maxi Sandnes

Er du tom for gaveideer til vennen eller familiemedlemmet som ikke ønsker seg noe som helst? Samtidig vet du kanskje hvor kjedelig det er å gi bort noe som mest sannsynlig aldri vil bli tatt i bruk. Hvorfor ikke gi bort et gavekort på Maxi Sandnes til morsdagen eller fødselsdagen? På Maxi Sandnes finnes et spennende utvalg butikker for hele familien.

Hyggelig og lettvint handel hos Maxi Sandnes

Maxi Sandnes ligger lett tilgjengelig i Sandnes, og kan by på mer enn 40 butikker i lyse og trivelige omgivelser. Senteret samler alt du trenger på ett sted, med et mål om at kunden skal få en lettvint og hyggelig handleopplevelse. Her får du gratis kundeparkering i tre timer, og til morgenfuglens store glede åpner senteret klokken 09.00 både på hverdager og lørdager.

På Maxi Sandnes får du det du trenger til både hjemmet og garderoben. Samtidig har senteret et utvalg spesialbutikker, blant annet bokhandel, gullsmed, lekebutikk og dyreforretning. Her vil alle finne noe som passer deres smak.

Maxi Sandnes, Maxi gavekort, Sandnes gavekort, gavekort kjøpesenter, igive sandnes, gavekort maxi, igive gavekort

Gaven alle blir glade for

Å gi penger i gave er enkelt og blir alltid verdsatt, men samtidig går disse lett med til hverdagslige utgifter uten at jubilanten får kjøpt seg noe spesielt. Med et gavekort gir du derimot noen den perfekte anledningen til å unne seg noe fint, enten det er et nytt klesplagg eller tid til pleie på senterets velværesalong. Uansett er gavekortet noe alle blir alle glade for. Legg ved et hjemmelaget, personlig kort, så blir gaven enda litt hyggeligere.

Med iGive blir gavekort morsomt og enkelt

Hvem kjenner ikke følelsen av å finne et utløpt gavekort bakerst i lommeboken? Med iGive trenger du ikke å bekymre deg for at gaven du gir bort skal bli glemt. Med den smarte gavekort-appen på mobilen har mottakeren alltid full kontroll på både saldo og utløpsdatoer, også mens han eller hun er på farten. Dermed ligger alt til rette for at en du er glad i skal få kjøpt seg noe ordentlig fint.

Gavekort får du kjøpt hos Maxi Sandnes.
time driven banner

iGive Support

—————————

Våre butikker

Agenda

Apotek 1

Ark

Bjørklund

Boys of Europe

Brun og blid

Claire.dk

Clas Ohlson

Enklere Liv

Europris

Eurosko

Feel

G Sport

Gann Legesenter

Gullsmed Christophersen

Telefon: 21525204

—————————

Hair & There

Jernia

Klinikk for alle

Lindex

Lunchbaren

Match

Maxi klinikken

Maxi Tannhelse

Maxi Velvære

MENY

Mester Grønn

Mille Undertøy

Musti

Narvesen

Nille

Passionfruit

E-postadresse: support@igive.no

—————————

Godt

Posten

Princess

Ringo

Sayso Frisør

Sunkost

Synsam

Sørbø barn

Telenor

Tilbords

Traktøren Kjøkkenutstyr

Trimeriet

Troll i eske

Vita

Zavanna