Oslo Hudpleieklinikk

Gavekort på Oslo Hudpleieklinikk

Gir du et gavekort på Oslo Hudpleieklinikk, gir du bort en perfekt anledning til å sette av litt tid til seg selv.

Tid for velvære

Anne Berit Eide startet Oslo Hudpleieklinikk med et ønske om å samle dyktige hud- og fotterapeuter, sykepleiere og leger som kan sørge for at du får velfungerende og naturlig vakker hud. Ved å tilby en kombinasjon av riktig behandling og sørge for å gi sine kunder nok kunnskap til god hjemmepleie, har terapeutene ved Oslo Hudpleieklinikk hatt gode resultater over lengre tid. Anne Berit Eide og de andre terapeutene er dyktige og erfarne, og utfører kun veldokumenterte og helt trygge behandlinger.

Oslo Hudpleieklinikk har tre klinikker i Oslo. Klinikkene er store, luftige og sentralt plassert på Majorstuen, Grünerløkka og i sentrum. På klinikkene selges også nøye utvalgte produktserier som du kan bruke i din daglige hjemmepleie.

I en hektisk hverdag er det ikke alltid like enkelt å sette av tid til å pleie seg selv. Dette er imidlertid noe alle burde tillate seg selv en gang i blant, uansett anledning. Gi bort et gavekort på Oslo Hudpleieklinikk i morsdagsgave eller til en venninne til jul, så oppfordrer du til en velfortjent pause med massasje, ansiktsbehandling eller fotpleie. Gavekortet kan brukes på både behandlinger samt de nøye utvalgte produktene de ulike klinikkene fører.

Har du fått et gavekort fra Oslo Hudpleieklinikk?

Last ned iGive Gavekort til din mobil.

  • Du har alltid gavekortet med deg, lagret på et sikkert sted og med oppdatert saldo
  • Du kan videresende gavekortet om du kjenner noen som vil ha mer glede av det
  • Du vil få en påminnelse om du har penger igjen på gavekortet når det nærmer seg utløpsdato