Oslo Hudpleieklinikk

Kjenner du noen som fortjener en anledning til å ta litt ekstra godt vare på seg selv? Gir du et gavekort på Oslo Hudpleieklinikk, gir du bort en perfekt anledning til å sette av litt tid til seg selv. Gled en du er glad i og gi bort en anledning til å nyte velfortjent egenpleie!

Dyktige og oppdaterte terapeuter

Anne Berit Eide startet Oslo Hudpleieklinikk med et ønske om å samle dyktige hud- og fotterapeuter, sykepleiere og leger som kan sørge for at du får velfungerende og naturlig vakker hud. Ved å tilby en kombinasjon av riktig behandling og sørge for å gi sine kunder nok kunnskap til god hjemmepleie, har terapeutene ved Oslo Hudpleieklinikk hatt gode resultater over lengre tid. Anne Berit Eide og de andre terapeutene er dyktige og erfarne, og utfører kun veldokumenterte og helt trygge behandlinger.

Oslo Hudpleieklinikk har tre klinikker i Oslo. Klinikkene er store, luftige og sentralt plassert på Majorstuen, Grünerløkka og i sentrum. På klinikkene selges også nøye utvalgte produktserier som du kan bruke i din daglige hjemmepleie.

Tid for velvære..

Gi bort tid på morsdag

I en hektisk hverdag er det ikke alltid like enkelt å sette av tid til å pleie seg selv. Dette er imidlertid noe alle burde tillate seg selv en gang i blant, uansett anledning. Gi bort et gavekort på Oslo Hudpleieklinikk i morsdagsgave eller til en venninne til jul, så oppfordrer du til en velfortjent pause med massasje, ansiktsbehandling eller fotpleie. Gavekortet kan brukes på både behandlinger samt de nøye utvalgte produktene de ulike klinikkene fører.

iGive Gavekort på mobilen

Med iGive Gavekort er det enkelt og morsomt å både gi og få gavekort. Aktiver gavekortet på din mobiltelefon og unngå å miste det eller glemme å benytte deg av det før utløpsdatoen. Med Mine gavekort-funksjonen har du i tillegg alltid oversikt over gjenstående saldo.

iGive Support

21525204

support@igive.no