Rykkinn senter

Er du usikker på hva du skal gi i bursdags- eller julegave til en du er glad i? Gi et gavekort på Rykkinn senter og vær sikker på at det blir satt pris på. Med iGive Gavekort er det både enkelt og morsomt å gi bort gavekort!

Nyoppusset og luftig nærsenter

Det er ikke sånn at det alltid er nødvendig å reise så langt for en god shoppingopplevelse. Rykkinn senter ligger sentralt i Bærum, rett utenfor Oslo. Senteret er nyoppusset og luftig, et perfekt sted for å få gjort unna hverdagens små og store ærender i rolige og delikate omgivelser.

På Rykkinn senter finner du et stort utvalg av butikker. Senteret byr på både store, velkjente varemerker og mindre, lokale forretninger. Her finner du også et bredt utvalg av velværetjenester som frisør og hudklinikk. På Rykkinn senter får du med andre ord alt du trenger, inkludert matvarer og friske blomster.

Ønsker du en pause i handlingen kan du puste ut og nyte en kaffe med noe godt å spise, i et av senterets hyggelige bakerier.

DET FINNES ALLTID EN ANLEDNING

Gavekort til alle anledninger

Alle blir glade for et gavekort på nærsenteret som har alt! Gi det i bursdagsgave til en venninne eller ta med nevøen på en shoppingdag og et koselig kafébesøk.

Gavekort fra iGive på mobilen

Med appen iGive Gavekort kan du aktivere ditt gavekortet på mobilen. Slik vet du alltid hvor du har gavekortet når du trenger det. Med Mine gavekort-funksjonen sørger iGive Gavekort for at det er enkelt å holde styr på gjenstående saldo. I tillegg kan du bli varslet når det nærmer seg utløpstiden, så det slipper å ligge ubrukt i lommeboken til lang over utløpsdato.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Bekkestua Sko

Bjørklund

Boys of Europe

Buddy Noas Ark Rykkinn

Bærum Bibliotek Rykkinn

Chica

Clas Ohlson Compact

Enklere Liv

Europris

FitnessRoom Rykkinn

InterSport

iT-Tekniker

Kaffetid

KappAhl

Kid interiør

Kitch´n

Lille Hudklinikk

Lindex

Marinka

Match

Meny

Mester Grønn

Mix

Nille

Norli

Pizza Mile

Princess

Rykkinn Bingo

Rykkinn Fysioterapi

Rykkinn Legekontor

Rykkinn Sushi

Skintonic

Specsavers

Studio M Rykkinn

Team Hårsenter

TET Bærum AS

Timekiosk

VIC

Vita

Vitus Apotek

W.B. Samson

Yes! Vi Leker