Skedsmo senter

Usikker på hva du skal gi i bursdags- eller julegave? Et gavekort på Skedsmo senter er den perfekte gaven til en du er glad i, til den som har alt eller bare til den som trenger en ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Her er det noe finne for enhver smak og til enhver anledning!

Moderne kjøpesenter på Romerike

Skedsmo senter reåpnet i slutten av 2017 etter en totalrenovering og oppussing. Senteret har også utvidet med flere nye butikker og utvidelsen fortsetter i 2018. Senteret er en moderne møteplass for innbyggerne på Romerike.

Med sine luftige og delikate lokaler er Skedsmo senter et behagelig kjøpesenter som tilbyr et stort og variert utvalg av butikker og serveringssteder. Dette er også et sted for egenpleie og velvære.

DET FINNES ALLTID EN ANLEDNING

Et kjøpesenter for alle

Er du på jakt etter en bursdagsgave til en i familien? Eller kanskje en konfirmasjons- eller bryllupsgave? Da er et gavekort på Skedsmo senter et perfekt alternativ. Med sitt store og varierte utvalg kan du garantere at alle vil finne noe de liker på Skedsmo senter.

Hva med å gi et gavekort til mor i morsdagsgave og planlegge en helaften på senteret med shopping? Det er også mulig å ta en pause i shoppingen med noe forfriskende å drikke og noe godt å spise på en av de koselige serveringsstedene som er å finne på senteret.

Kjøp iGive Gavekort

Med iGive Gavekort kan du enkelt aktivere gavekortet på din mobil. Da vil du motta et varsel når det nærmer seg utløpsdato slik at du helt sikkert ikke går glipp av anledningen til å bruke det. Dessuten kan du, via Mine gavekort-funksjonen, når som helst sjekke hva din gjenstående saldo er. Nå trenger du aldri mer å bekymre seg for at et gavekort blir borte eller går ut på dato før du får anledning til å bruke det!

iGive Support

21525204

support@igive.no

Gavekortet kan brukes i følgende butikker:

Butikker
Ark bokhandler
Boots Apotek
Claire Woman
Cubus
Doktor Mobil
Eurosko
Floriss
Gullfunn
Guri Malla
Hööks Hestesport
Jernia
Kid Interiør
KitchnMatch
Meny
Mix
Nille
Princess
Røtter helsekost
Skedsmo Dyrebutikk
Skeidar
Skin Tonic
Sport1
Synsam
Vita
Yes Vi Leker!
ZavannaHelse og velvære
Neglemagi
Petite Frisørene