Gavekort fra VIA

Vil du glede en kollega, venn eller familiemedlem? Gi et gavekort fra VIA til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Gavekortet kan benyttes hos utvalgte butikker og serveringssteder på VIA. Mottakerne velger selv hvilke tilbud de ønsker å benytte seg av.

Mange gode tilbud

VIA har mange spennende spisesteder og butikker. Kjøp et gavekort til en som er glad i god mat og sosiale opplevelser. På VIA kan man handle, spise, fikse håret, få behandling og være sosiale med kolleger, venner og familie!

VIA i Vika

VIA er et nytt kvartal i Vika, rett i nærheten av det nye Nasjonalmuseet, Aker Brygge, Solli plass og Nationaltheatret stasjon.

VIA knytter sammen bydelen gjennom fire åpne passasjer som leder deg inn til ett hyggelig torg. I VIA finner du et hverdagslig tilbud av butikker og servicetjenester samt et spennende utvalg av restauranter og en foodcourt.

Du tar deg hit til fots eller med trikk, buss, tog og t-bane.

Gavekortet kan brukes i følgende utvalgte butikker og restauranter:

– Avalon
– BoConcept
– Floriss
– Gastroteket
– Gutta på Haugen
– Gastroteket Vika
– Meny Vika
– På Håret
– VIA Village; Breddos Tacos, De Mi Tierra, The Golden Chimp, Guttas Sjømatbar, Der Peppern Gror, OmakAsia by Tri Ky, Lucky Bird, Funky Fresh Foods, Prik, Village bar

iGive Support

21525204

support@igive.no