Å finne julegave til bror kan være utfordrende. iGive har gavekort som garantert vil slå an. Årets julegave kan være et gavekort som inneholder en opplevelse, en reise eller fritt valg på kjøpesenter eller butikk. Dere kan oppleve nye reisemål sammen, spise på en ny restaurant, eller finne frem hvilepulsen på spa. iGive har gavekort til bror, uansett hva han interesserer seg for!

Les mer om iGive gavekort på opplevelser her!

Gavekort på en actionfylt weekend på Hotel Alexandra i Loen

Hotel Alexandra er et 135 år gammelt familiedrevet hotell i naturskjønne omgivelser i Loen i Stryn. Selve hotellet kan tilby et stort badeanlegg, spa og treningssal, i tillegg til et aktivitetsrom med blant annet biljard, snooker, darts og fussball.

Rett ved Hotel Alexandra ligger Loen Skylift som tilbyr stort utvalg spennende opplevelser for både sommer og vinter. Hva med å spandere en tur på en av de bratteste pendelbanene i verden? Loen Skylift tar deg og dine med opp til Hoved på 1011 meter over havet, hvor dere kan nyte en finere middag med spektakulær panoramautsikt på Hoven Restaurant, som er plassert helt på kanten av fjellet.

Hva med å teste høydeskrekken på Loen Via Ferrata? Det er en nybygd klatresti rett bak Hotel Alexandra som tar deg opp til Hoven til fots og over Gjølmunnebrua. Brua ligger 750 meter over havet, er 120 meter lang og går over en 160 meter dyp dal. Sommerfugler i magen garanteres på denne turen.

Gavekort på over 30 kjøpesentre landet rundt

Hvorfor ikke gjøre det enkelt å kjøpe et gavekort på et helt kjøpesenter? Da kan du sende bror ut for å skaffe sin egen perfekte gave, slik at du slipper å tenke i timevis på noe som han kommer til å bli glad for og ikke minst får bruk for. Kanskje bror trenger nytt undertøy? Da kan han helt fint kjøpe det selv, og du slipper den litt pinlige samtalen om hvilken størrelse broren din har i underbukser.

Se oversikten over alle kjøpesentre som tilbyr iGive gavekort her!

Stålkontroll med iGive-appen

Sørg for at julegaven faktisk blir brukt, og ikke glemt i en skuff eller bakerst i lommeboka med iGive på nett eller i app. Med elektronisk gavekort har du alltid oversikt over mye penger som er igjen på kortet, når utløpsdatoen er og hvor du har brukt kortet.