Julegave til mamma

Står mamma alltid på for at de rundt henne skal ha det bra? Mange mødre bruker så mye tid på å jobbe, ordne i huset og stelle for familien at de glemmer å prioritere seg selv. Vis hvor mye du setter pris på mor med et gavekort!

For den aktive mammaen

Har du en mor som liker å gå i fjellet, stake bortover skiløypene eller trene yoga på terrassen? Det er lite som er mer motiverende enn flunkende nytt treningsutstyr for å komme seg over dørstokkmila. Med et gavekort hos for eksempel Sport 1 eller Norwegian Outlet får hun muligheten til å kjøpe seg de nye fjellskoene hun har ønsket seg.

Vil du gjøre gaven mer personlig? Legg ved et hyggelig kort hvor du berømmer henne for å holde helsen ved like, eller skriv at du gjerne blir med henne på en fjelltur til våren. Dette gir gaven et personlig preg og gir ekstra glede – helt gratis!

Julegaven for den kreative

Har du en mor som alltid har noe i hendene, enten det er bakebolle, hagesaks eller strikkepinnene? Mødre dyrker gjerne flere hobbyer og liker ofte å sysle med noe. Et nytt strikkeprosjekt eller en ny uteplante kan være til stor glede, og gi henne inspirasjon i hverdagen. La mor holde fingrene grønne med et gavekort hos Hageland, eller gi henne sjansen til å investere i nytt bakeutstyr med gavekort hos Traktøren.

La mor skinne litt ekstra – gi henne gavekort hos gullsmeden til jul

Det sies at diamanter er en jentes beste venn. Stemmer dette for moren din, også? Mange kvinner liker å pynte seg med smykker, øredobber, armbånd og ringer for å føle seg ekstra fine. Med et gavekort hos Gullfunn, David Andersen eller Juvelen får mor muligheten til å kjøpe seg noe hun kan skinne litt ekstra i. Hver gang hun bruker det vil hun tenke på deg!

Julegaven til hun som har alt

Har du en mor som samler på alt mulig og som tilsynelatende allerede «har alt»? Ha i bakhodet at ting slites ved bruk, og at de aller fleste synes det er stas å kjøpe noe nytt innimellom.

Dersom hun ikke er av den shoppeglade typen, kan kanskje et gavekort på spa eller hudpleie være til glede. Legg ved et hyggelig kort hvor du skriver at hun fortjener å slappe av og kose seg, så kan hun nyte behandlingen med en ekstra god følelse.

Få flere tips til hva du kan gi mor i julegave

Vil du ha flere forslag til hva du kan legge under treet for å glede din kjære mor? Les artikkelen Julegave til henne, eller se fullstendig oversikt over alle stedene vi tilbyr gavekort hos.