Fedre sies å være de vanskeligste å finne julegave til. De har sjelden konkrete ønsker, eller så har de allerede “alt”. Hvorfor risikere å gi en bukse i feil størrelse eller en genser som aldri blir brukt? Det fine med gavekort er at det ikke trengs å brukes på en gjenstand; det kan brukes på hyggelige opplevelser – og det får ingen nok av!

Gi far noe å sette fingrene i til jul

Et gavekort på en praktisk butikk som Byggmakker, Maxbo eller Felleskjøpet kan være til stor glede for den rastløse hobbyhåndverkeren, som liker å holde på med praktiske prosjekter. Slike gavekort kan brukes på alt fra verktøy og maling til en ny gressklipper.

Har du en pappa med en forkjærlighet for alt av elektriske duppedingser? Et gavekort kan gi han muligheten til å kjøpe hodetelefonene han ønsker seg eller en ny høyttaler til stua.

Den perfekte gaven til den matglade pappaen

Er pappa glad i å lage mat? Mange fedre trives godt på kjøkkenet, og gode redskaper kan gjøre matlagingen ekstra gøy. Med et gavekort hos Traktøren får han mulighet til å kjøpe en splitter ny kokkekniv eller den kule salatslyngen han har ønsket seg lenge.

Foretrekker far å nyte maten fremfor å lage den? Gi han et gavekort på Bølgen og Moi. Et gavekort på restaurant er også være et gavekort på kvalitetstid med noen han er glad i!

Gi far et gavekort på god helse

Har du en aktiv far som aldri klarer å sitte i ro i sofaen? Kanskje er han alltid å finne på svaberget med fiskestangen i hånden, eller på det lokale old boys-fotballaget? Gi far ekstra motivasjon til å holde seg i form med et gavekort på Sport 1 eller til et større kjøpesenter med enda flere valgmuligheter.

Gled far med en fin opplevelse i gave

Et gavekort trenger ikke å brukes på en fysisk gjenstand. Kanskje får han enda mer glede av en opplevelse han kan dele med sine nærmeste? Overrask far med et gavekort på tradisjonsrike Hotel Alexandra. En slik rabatt på et opphold kan gi han muligheten til å ta med mor på en etterlengtet weekendtur i naturskjønne omgivelser.

iGive har julegaven som lar han velge selv

Uansett hvilke interesser og hobbyer akkurat din pappa har, finnes mulighetene hos iGive. Finn flere tips i artikkelen Gave til han, eller sjekk utvalget av brukssteder for iGive gavekort.