Julegavetips til venninne

Å skulle kjøpe julegave til ei venninne kan både være tidkrevende og utfordrende. Hva er det hun egentlig ønsker seg, og vil hun bli glad for gaven jeg gir? Unngå alle disse bekymringene ved å kjøpe et gavekort fra iGive!

Vi har et stort utvalg gavekort på ulike butikker, kjøpesentre og restauranter. I tillegg kan vi tilby gavekort på mange spennende opplevelser både i og utenfor byen. Da blir det mye enklere å finne noe som faller i smak.

iGive gavekort på opplevelser til venninnen som har alt

Gi en opplevelse i julegave! Hva med en jentetur til tradisjonsrike Hotel Alexandra i naturskjønne Loen? Her kan dere leve livets glade dager i hotellets spa og badeanlegg på dagtid. På kvelden kan dere ta pendelbanen opp til Hoven Restaurant og spise en finere middag med spektakulær panoramautsikt over Lovavatnet, Skåla, Jostedalsbreen nasjonalpark og Olden. iGive kan også tilby gavekort på blant annet The Well utenfor Oslo og Oslo Hudpleieklinikk.

Les mer om våre gavekort på opplevelser her!

Gavekort på spesifikke butikker

Har du ei venninne du vet er fotointeressert, sporty eller glad i klokker og juveler? Kanskje hun ønsker seg noe innenfor sitt interessefelt, men ikke nevnt hva hun spesifikt ønsker seg. Da er et gavekort fra iGive den perfekte gaven! Vi har gavekort på spesifikke butikker som blant annet Gullfunn, Juvelen, David-Andersen, Japan Photo og Sport1. Da kan venninnen din selv velge ut det hun har mest lyst på, og gaven blir garantert en innertier.

Gavekort på nærmere 30 kjøpesentre

Hvorfor ikke gi et gavekort på et kjøpesenter? Med gavekort på nærmere 30 forskjellige kjøpesenter rundt om i landet, er du garantert at venninnen din finner noe hun ønsker seg eller trenger når hun bruker gavekortet hun fikk i julegave.