Last ned vår app!

Nå kan du enkelt aktivere og bestille gavekort fra
mange av Norges største butikk-kjeder og kjøpesenter!

Last ned iGive Gavekort her

Få full kontroll med vår app

Gavekortet er den perfekte gaven til den som har alt. Dette er en gave alle har bruk for og som alltid vil falle i smak. iGive gavekort-appen gjør det enklere enn noensinne å både gi og motta gavekort. Appen gjør det mulig å lagre gavekort rett på mobilen. Dermed sikrer du deg mot å miste gavekortet, og du vil også ha kontroll på gavekortenes utløpstid.

Snart vil appen også kunne tilby digitale gavekort, og den nye funksjonen «iGive Free». Denne funksjonen gir brukerne mulighet til å presentere gavekortet på mange forskjellige måter.  Dermed kan du gi gaven et personlig preg tilpasset dens mottaker. Digitale gavekort åpner også opp for at brukerne kan betale med gavekortet direkte fra mobilen.

Kjøpes og aktiveres enkelt på mobilen

Når du ønsker å gi bort et gavekort, kan du kjøpe kortet du ønsker rett i appen. Beløpet velger du selv og gavekortet sendes til mottakers adresse. Enklere blir det ikke!

Har du mottatt et iGive gavekort, kan du bruke appen for å aktivisere dette. Da vil all informasjon om gavekortet lagres på din mobil, slik at du til enhver tid har oversikt over saldo på kortet, utløpsdato samt en oversikt over brukte og utløpte gavekort.

For å sørge for at gavekortet ikke forblir ubrukt, vil du snart ha muligheten til å aktivere et pushvarsel. Dette vil gi deg en påminnelse når utløpsdatoen nærmer seg og varsle om at det er på tide å ta gavekortet i bruk.

Tomme gavekort fylles enkelt opp med saldo via appen. Flere leverandører lar sine kunder forsyne seg selv med tomme gavekort i butikk eller på et kjøpesenter. Dette gjør appen til en gavekortautomat du har i lommen til enhver tid.

Utallige muligheter hos iGive

iGive sørger ikke bare for at gavekort blir enkelt og morsomt – du har også utallige valgmuligheter når du skal gi bort en gave. Gjennom samarbeider med en rekke aktører i ulike bransjer har iGive et bredt og helhetlig gavekorttilbud med noe for alle og enhver. Hos oss kan du for eksempel kjøpe gavekort på mottakerens nærsenter, på en restaurant som byr på et bedre måltid eller på en hyggelig opplevelse.

Se en oversikt over alle våre gavekort her.

Personvern og cookies