Kom i gang med ditt digitale gavekortsystem

Her finner du alt du trenger å vite for å komme i gang med salg og innløsing av gavekort for din butikk.

Norges tryggeste og mest fleksible gavekortløsning

Med iGive sin gavekortløsning er det din bedrift som eier gavekortkontoen, og pengene overføres sikkert samme dag. Dere kan gi kundene valget mellom flere måter for både å kjøpe og løse inn gavekort. Du velger varighet, mens kunden velger verdi og leveringsmetode. Om ønskelig kan kunden også gjøre gavekortet mer personlig med egetvalgt design og personlig melding.


Gi kundene dine valget mellom fysiske og digitale gavekort

Selv om stadig flere ser fordelene med digitale gavekort, er det fortsatt mange som heller ønsker å gi de tradisjonelle fysiske kortene som trekkes i butikkens betalingsterminal. Vi kan levere begge deler, så kan du gi kundene dine valget.

Selg gavekort både i butikk, fra egne nettsider, fra iGive.no og iGive Gavekort app

Gavekortene kan du selge både over disk eller selvbetjening i butikk, og fra egne nettsider. Vi hjelper dere i tillegg med markedsføring og salg gjennom våre kanaler iGive.no og mobilappen iGive Gavekort. Alle penger som kommer inn fra gavekortsalg vil automatisk bli overført til en egen beholdningskonto for gavekortsalg som dere eier.

Gavekort som reflekterer din merkevare eller gavens anledning

Dere bestemmer forsidedesign på de fysiske gavekortene, mens på de digitale kortene kan dere gi kundene valget. Ved kjøp av et digitalt gavekort kan kunden selv velge et design som passer mottaker og anledning.

Kunden bestemmer selv leveringsmetode og personlig melding

Ved kjøp av et digitalt gavekort kan kunden bestemme om vedkommende ønsker gavekortet levert som en PDF som kan skrives ut og brettes som et gratulasjonskort, eller leveres direkte til en digital lommebok på kundens mobiltelefon. For å gjøre det mer personlig kan kunden skrive en personlig melding som følger gavekortet.

Sikker betaling rett inn på deres konto

Gjennom vår betalingsløsning iGive Pay vil all betaling med gavekort behandles sikkert og effektivt – uansett om kunden betaler via QR-kode med egen mobiltelefon, med magnetstripe i bankterminal eller med gavekortnummer og CVC i nettbutikk. Vi identifiserer hvilken butikk gavekortet er benyttet i, og overfører pengene til riktig driftskonto samme dag.


Ønsker du en demonstrasjon av vår gavekortløsning?

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med salg og innløsing av gavekort. Velg et tidspunkt som passer for deg hvor vi treffes til et videomøte hvor du vil få demonstrert hvordan vår gavekortløsning kan bli implementert for din bedrift.


iGivePay er en samling løsninger for håndtering av betaling med gavekort fra iGive.

@Web

Beregnet for nettbutikker som ønsker å integrere betaling med gavekort fra iGive i nettbutikkens betalingsløsning. Krever integrering med iGivePay gjennom API-kall, med omdirigering av brukere til et webgrensesnitt for utfylling av gavekortdetaljer.

@POS

Beregnet for butikker/brukersteder som ønsker å integrere betaling med gavekort fra iGive direkte til sitt POS system. Krever integrering med iGivePay gjennom API-kall, med et webgrensesnitt levert av iGive.

@Store

Integrasjonsfri løsning der gavekorteier skanner en unik QR-kode iGive har skapt til butikken. Gavekorteier kan initiere og utføre hele kjøpet på egen mobiltelefon. Betaling bekreftes med kontrollkode på mobiltelefonen etter fullført betaling.