Informasjon til butikker

Uavhengig av hvilken kasse du har, finnes det en løsning for gavekort fra iGive. Enten som en integrasjonsfri eller helintegrert løsning mot iGivePay, som er vår webbaserte betalingsløsning utviklet i samarbeid med TietoEvry og Aera.

Se kasser som er klargjort med helintegrert løsning @POS

Om du har en kasse som er helintegrert med iGivePay kontakter du din kasseleverandør for implementering. Du vil da kunne skanne gavekort og slå inn beløp som skal betales direkte i kassen, hvor både verifisering av gavekort og registrering av betaling skjer automatisk.

Kasser som allerede er klargjort med iGivePay @POS:

Elfo (VisionPoint)

Ta kontakt med Elfo Support for implementering.

PCK (PCKasse)

Ta kontakt med din PCK forhandler for implementering.


Vår integrasjonsfrie løsning @Store

Hvordan klargjøre din kasse for digitale gavekort om din kasse ikke er helintegrert med iGivePay.

1. Opprett betalingsmetode for digitale gavekort i butikkens kasse

Finn en butikk i samme kjede som allerede har tatt i mot digitale gavekort i listen under, og hør med dem hvordan de har løst dette i sin kasse. Eller se hvordan din kasseleverandør har lagt til rette for registrering av digitale gavekort.

2. Plassér ut din unike QR-kode

Om du ikke har en helintegrert kasse, skal du ha mottatt klistremerker med en QR-kode og 6-sifret ID som identifiserer din butikk. Koden sørger for at pengene blir overført og registrert på butikkens brukskonto neste dag.

Gjør koden lett tilgjengelig for dine kunder i nærheten av butikkens kasse. For eksempel ved å feste et klistremerke med QR-koden på disken ved kassen, eller ved å skrive ut en plakat.

3. Skriv ut brukerveiledning og legg i kassa

Selve betalingsprosessen er enkel, hvor kunden blir veiledet steg-for-steg på sin mobiltelefon. Skriv ut en brukerveiledning for å ha tilgjengelig i kassen.


Dags- og månedsoppgjør for digitale gavekort

Få full oversikt over betaling med digitale gavekort i deres butikker. Rapportene oppdaterer løpende, så en betaling med et digitalt gavekort vil umiddelbart vises i rapporten.

NB! Rapportene viser kun betaling med digitale gavekort, og ikke fysiske gavekort trukket i kortterminal.


Ofte stilte spørsmål