Informasjon til butikker

Velg hvilket gavekort din butikk er tilknyttet for all nødvendig informasjon om betaling med digitale gavekort for din butikk. Om din butikk er tilknyttet flere gavekort, er det vilkårlig hvilken av instruksene du følger.


Hvordan klargjøre kassen for digitale gavekort

Før du kan ta i mot betaling med digitale gavekort, må du avklare hvordan betalingen skal registreres på kassen. Vi har både en helintegrert og integrasjonsfri løsning, og du kan lese hva som blir riktig for din kasse ved å klikke på knappen under. I oversikten vår over butikker som allerede har tatt i mot digitale gavekort, kan det hende du finner en kjedekollega som kan hjelpe deg med oppsettet.


Ofte stilte spørsmål

CVC-kode blir automatisk tildelt gavekort som er lagt inn i Mine Gavekort appen ved hjelp av hentekode, og finnes under QR-koden på PDF-gavekort solgt etter en større sikkerhetsoppdatering 12. juni 2024. De som har kjøpt gavekort levert som PDF før denne datoen har fått tilsendt CVC på e-post  i ettertid. Om du allikevel opplever at en kunde kommer inn i butikk uten CVC, kan denne hentes ved å ringe vår support på telefon 21 52 52 04.