Veiledning til restauranter tilknyttet Pizzagavekortet

Her finner du alt du trenger for å klargjøre din restaurant for å ta i mot betaling med digitale gavekort.

  1. Klargjør kassen for digitale gavekort
  2. Plassér ut din unike QR-kode
  3. Skriv ut ansattveiledning og legg i kassa

Din kontaktperson

Andre Skogsrud
Tlf.: +47 411 13 004
E-post: dugnad@dugnadpartner.no

1. Klargjør kassen for digitale gavekort

Før du kan ta i mot betaling med digitale gavekort, må du avklare hvordan betalingen skal registreres på kassen. Vi har både en helintegrert og integrasjonsfri løsning, og du kan lese hva som blir riktig for din kasse ved å klikke på knappen under. I oversikten vår over brukersteder som allerede har tatt i mot digitale gavekort, kan det hende du finner en kjedekollega som kan hjelpe deg med oppsettet.

2. Plassér ut din unike QR-kode

Om du ikke har en helintegrert kasse, trenger du en QR-kode med en 6-sifret ID som identifiserer din butikk. Koden sørger for at pengene blir overført og registrert på butikkens brukskonto neste dag.

Gjør koden lett tilgjengelig for dine kunder i nærheten av restaurantens kasse. For eksempel ved å feste et klistremerke med QR-koden på disken ved kassen, eller ved å skrive ut en plakat.

Finn din butikk-ID

Søk opp og skriv ut din unike QR og butikk ID.

3. Skriv ut ansattveiledning og legg i kassa

Selve betalingsprosessen er enkel, hvor kunden blir veiledet steg-for-steg på sin mobiltelefon. Ta en gjennomgang med dine ansatte.

Skriv ut en brukerveiledning for å ha tilgjengelig i kassen.


Informasjon fra DugnadPartner


Ønsker du dags- og månedsoppgjør for digitale gavekort?

Få full oversikt over betaling med digitale gavekort i deres butikker. Rapportene oppdaterer løpende, så en betaling med et digitalt gavekort vil umiddelbart vises i rapporten.