Personvern

Personvernerklæring for iGive

Versjon 1.1 oppdatert 3. september 2018

Personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Leverandøren samler inn og bruker personopplysninger fra deg og dine rettigheter ved registrering på og bruk av mobilapplikasjonen iGive («Appen») og nettstedet www.iGive.noNettstedet»). Appen og Nettstedet er heretter samlet omtalt som «Tjenestene».

Tjenestene tillater deg å kjøpe, gi, aktivere, motta, påfylle og sjekke saldo på gavekort til forskjellige butikkjeder og kjøpesentre. Når du går inn på og tar i bruk Nettstedet eller laster ned og tar i bruk Appen, samtykker du til vilkårene i denne personvernerklæringen.

Tjenestene eies og drives av Elektroniske Tjenester AS, org. nr. 994 016 199 med registrert adresse Sønsterudveien 32, 1412 Sofiemyr («Leverandøren»). Leverandøren tar ditt personvern alvorlig og er opptatt av at du skal ha tillitt til Leverandøren og hvordan dine personopplysninger behandles av dem. Denne personvernerklæringen forklarer derfor hvorfor Leverandøren samler inn informasjon om deg, hvordan denne informasjonen brukes og hvordan Leverandøren tar hensyn til ditt personvern. Dine data er trygge og brukes kun til det som oppgis i denne erklæringen.

Bruk av personopplysninger

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Leverandøren er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene. Behandlingen er i samsvar med norsk lov og Europaparlaments- og Rådsforordningen (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om vern av fysiske personer i forbindelse med behandling av personopplysninger og om fri utveksling av slike opplysninger samt om oppheving av direktiv 95/46/EF (generell personvernforordning), som blir norsk lov 25. mai 2018.

Ved å ta i bruk Tjenestene samtykker du til at Leverandøren samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og Leverandøren. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er samtykket fra deg.

Personopplysningene som behandles

Opplysninger som må oppgis for å benytte seg av Tjenestene: navn, adresse, mobilnummer, gyldig epostadresse, betalingsinformasjon.

Andre opplysninger du kan velge å oppgi: kjønn, alder, inntekt og mobilens kamerafunksjon, ringefunksjon, logg og kontakter.

Når du kjøper, aktiverer, lader kort eller på annet vis bruker Tjenestene innhenter Leverandøren også opplysninger om:

Dine GPS-koordinater: Leverandøren registrerer din geografiske posisjon når du bruker Tjenestene og hvilke butikker gavekortene benyttes i.

Din enhet og dens internett-tilkobling: Leverandøren registrerer informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon. Leverandøren samler også informasjon om tilkoblingen til Tjenestene, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

Din bruk av Tjenestene: i tillegg behandles annen statistikk på bruk av Appen og Nettstedet, som hvor ofte knapper trykkes på, kjøp blir fullført, hvilke sider som besøkes og når osv.

Opplysningene lagres av Leverandøren. Leverandøren vil også lagre opplysninger når du kontakter dem senere, slik som henvendelser til kundesenteret. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester, kjøpshistorikk eller sosiale medier du gir Leverandøren tilgang til.

Leverandøren samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Samarbeidspartnere

For å kunne tilby Tjenestene, må Leverandøren utlevere dine personopplysninger til samarbeidspartnere. Leverandøren har samarbeidspartnere som bidrar til å sikre Tjenestenes funksjonalitet. Dine personopplysninger lagres hos Microsoft skytjenesten Azure. Leverandøren benytter seg også av betalingsløsninger levert av Nets AS og EVRY AS.

I tillegg har Leverandøren samarbeidspartnere som består av kjeder og kjøpesentre som utsteder gavekort, kampanjekort eller tilgodekort. Disse fremgår av eget vedlegg (se Vedlegg 1) til denne personvernerklæringen som kan oppdateres uten varsel. Listen vil til enhver tid følge av oversikten over tilgjengelige gavekort i Appen og på Nettstedet.

Dine personopplysninger utleveres ikke til og behandles ikke av samarbeidspartnere utenfor EU/EØS.

Formål

Dine personopplysninger samles for følgende formål

For å levere Tjenestene våre. For eksempel trenger Leverandøren dine personopplysninger for å koble gavekort med avsender/mottaker og for at gavekortholder skal kunne sjekke saldo på gavekort.

For å opprettholde og forbedre Tjenestenes funksjon og sikkerhet. Leverandøren bruker dine personopplysninger for å sikre en best mulig og fortrolig brukeropplevelse for deg.

For at våre samarbeidspartnere som består av kjeder og kjøpesentre som utsteder gavekort, kampanjekort eller tilgodekort skal kunne utstede, tilby eller gi deg gavekort eller invitere deg til å delta i spørreundersøkelser eller konkurranser via Appen som også kan resultere i gavekort som kan brukes hos vedkommende samarbeidspartner.

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering mellom våre samarbeidspartnere og deg.

For å forhindre misbruk av Tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

Sikkerhet

Leverandøren har rutiner for internkontroll og informasjonssikkerhet i henhold til gjeldende personvernregler i Norge.

Det er trygt å handle med kort, all informasjon om ditt kortnummer blir kryptert ved overføring, på samme måte som ved betaling i en ordinær betalingsterminal i butikk. Leverandøren bruker HTTPS-kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og Leverandøren. Leverandøren håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte. Leverandøren selger, bytter eller videreformidler ikke dine personopplysninger til tredjeparter utover det som fremkommer av denne personvernerklæringen.

Dine personopplysninger slettes dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til Leverandøren.

Informasjonskapsler/Cookies

En Cookie er en tekstfil som inneholder en liten mengde data som lastes ned til enheten du bruker for å få tilgang til Nettstedet vårt og lagret på enhetens harddisk. Disse informasjonskapslene er til ulike formål, blant annet å la Nettstedet vårt gjenkjenne enheten når du besøker Nettstedet igjen, sørge for at du får tilsendt riktig innhold og til å lagre informasjon om dine preferanser eller tjenester for deg. Sporingsbilder, eller andre lignende filer, kan også gjøre det samme. Leverandøren bruker begrepet «Cookies» i denne personvernerklæringen for å referere til alle filene som samler inn informasjon på denne måten.

På Nettstedet vårt www.iGive.no logger Leverandøren helt anonymet informasjon om alle besøkende. Leverandøren anvender Cookies for å gi deg bedre brukeropplevelse av Tjenestene. Noen Cookies er helt nødvendige for funksjonaliteten på Nettstedet, mens andre blir brukt til å forbedre ytelsen og brukeropplevelsen.

Leverandøren bruker Cookies til å:

  • Huske hva som er i handlekurven.
  • Huske hvor langt du er kommet i en bestilling.
  • Forbedre ytelsen til Nettstedet gjennom å laste sidene raskere.
  • Forbedre brukeropplevelsen.

Du kan endre innstillingene på nettleseren din for å begrense hvilke Cookies som kan stilles inn. Disse innstillingene er vanligvis funnet i «alternativer» eller «innstillinger»-menyen i nettleseren. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på Nettstedet vårt www.iGive.no/informasjonskapsler.

Dine rettigheter

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke gitt etter denne personvernerklæringen eller Brukeravtalen for iGive. Tilbaketrekking av samtykket påvirker ikke lovligheten av behandlingen som bygger på samtykket før det trekkes tilbake.

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger Leverandøren skal ha om deg og hvordan Leverandøren skal bruke disse. Du kan gjøre dette gjennom å gjennomgå innstillingene og opplysningene dine tilgjengelig i Appen, eller ved å kontakte Leverandøren på personvern@iGive.no.

Du kan også kontakte Leverandøren dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger Leverandøren har lagret eller dersom du ønsker å få overført personopplysningene Leverandøren har lagret om deg til deg.

Hvis du oppdager feil i opplysningene Leverandøren har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene i Appen eller ved å ta kontakt med Leverandøren slik at de kan rette opp i det.

Du kan når som helst kontakte Leverandøren dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Leverandøren vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til dem.

Du kan selv velge å fjerne vår tilgang til dine GPS-koordinater ved å slå av posisjonsverktøyet på mobilen din.

Dersom Leverandøren oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil Leverandøren gjøre deg oppmerksom på endringene.

Kontaktinformasjon

Henvendelser eller spørsmål om behandlingen kan sendes per epost til: personvern@iGive.no

Vedlegg 1 – Samarbeidspartnere i kategorien kjeder og kjøpesentre som utsteder gavekort, kampanjekort og tilgodekort:

  • Askimtorget
  • Maxbo
  • Koch (KV11 Senterdrift AS)
  • Norwegian Outlet
  • The Well
  • Glasmagasinet
  • K1 Storhandel AS Taco
  • City Nord (Coop Nordland SA)
  • Lofotsenteret
  • Sjøkanten Senter
  • Knarvik Senter
  • Barcode Tjenester AS
  • Norwegian Outlet Stavanger
  • Hadelandskortet
  • Bølgen & Moi AS
  • Montér
  • Sport 1 Butikkene AS
  • Skedsmo Senter
  • Rykkinn Senter
  • Hotel Alexandra
  • Juvelen
  • Byggmakker
  • Traktøren AS
  • Aker Brygge
  • EGER Karl Johan
  • Mathallen
  • Leketøykjeden Ringo
  • Oslo Hudpleieklinikk
  • Blåhuset
  • David-Andersen
  • Felleskjøpet
  • Jekta Storsenter (Coop Nord SA)
  • Gullfunn
  • Japan Photo
  • Nesbyen Center AS & Ål Kjøpesenter AS
  • Steen & Strøm Magasin