Norges tryggeste og mest fleksible gavekortløsning

Med iGive sin gavekortløsning er det din bedrift som eier gavekortkontoen, og pengene overføres sikkert samme dag. Dere kan gi kundene valget mellom flere måter for både å kjøpe og løse inn gavekort. Du velger varighet, mens kunden velger verdi og leveringsmetode. Om ønskelig kan kunden også gjøre gavekortet mer personlig med egetvalgt design og personlig melding.

Gi kundene dine valget mellom fysiske og digitale gavekort

Selv om stadig flere ser fordelene med digitale gavekort, er det fortsatt mange som ønsker å kjøpe de tradisjonelle fysiske plastkortene som trekkes i butikkens betalingsterminal. Vi kan levere begge deler, så kan du gi kundene dine valget.

Selg gavekort både i butikk, fra egne nettsider, fra iGive.no og iGive Gavekort app

Gavekortene kan du selge både over disk eller selvbetjening i butikk, og fra egne nettsider. Vi hjelper dere i tillegg med markedsføring og salg gjennom våre kanaler iGive.no og mobilappen Mine Gavekort. Alle penger som kommer inn fra gavekortsalg vil automatisk bli overført til en egen beholdningskonto for gavekortsalg som dere eier.

Gavekort som reflekterer din merkevare eller gavens anledning

Dere bestemmer forsidedesign på de fysiske gavekortene, mens på de digitale kortene kan dere gi kundene flere valg. Ved kjøp av et digitalt gavekort kan kunden selv velge et design som passer mottaker og anledning.

Kunden bestemmer selv leveringsmetode og personlig melding

Ved kjøp av et digitalt gavekort kan kunden bestemme om vedkommende ønsker gavekortet levert som en PDF som kan skrives ut og brettes som et gratulasjonskort, eller leveres direkte til ønsket mottaker sin mobiltelefon in form av en hentekode. For å gjøre det mer personlig kan kunden skrive en personlig melding som følger gavekortet.

Sikker betaling rett inn på deres konto

Gjennom vår betalingsløsning iGive Pay vil all betaling med gavekort behandles sikkert og effektivt – uansett om kunden betaler via QR-kode med egen mobiltelefon, med magnetstripe i bankterminal eller med gavekortnummer og CVC i nettbutikk. Vi identifiserer hvilken butikk gavekortet er benyttet i, og overfører pengene til riktig driftskonto neste dag.


Ønsker du en demonstrasjon av vår gavekortløsning?

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med salg og innløsing av gavekort. Velg et tidspunkt som passer for deg hvor vi treffes til et videomøte hvor du vil få demonstrert hvordan vår gavekortløsning kan bli implementert for din bedrift.


iGivePay er en samling løsninger for håndtering av betaling med gavekort fra iGive.

@Web

Beregnet for nettbutikker som ønsker å integrere betaling med gavekort fra iGive i nettbutikkens betalingsløsning. Krever integrering med iGivePay gjennom API-kall, med omdirigering av brukere til et webgrensesnitt for utfylling av gavekortdetaljer.

@POS

Beregnet som en frittstående løsning med delvis integrasjon med leverandørens POS-systemer. Betalinger opprettes gjennom et API, men resten av flyten for betalingen håndteres gjennom et webgrensesnitt

@Store

Integrasjonsfri løsning der gavekorteier skanner en unik QR-kode iGive har skapt til butikken. Gavekorteier kan initiere og utføre hele kjøpet på egen mobiltelefon. Betaling bekreftes med kontrollkode på mobiltelefonen etter fullført betaling.


API-dokumentasjon

iGivePay integrert i nettbutikk

Nettbutikken oppretter en betalingsforespørsel til iGivePay der nøkkeldetaljer som totalbeløp og returadresse (ved fullføring) oppgis, samt «authentication headers» som brukes til å identifisere den som kaller (api key og api secret). iGivePay svarer med en betalings-ID og en URL til betalingen i iGivePay. Nettbutikken må da omdirigere brukeren til denne betalingssiden for å la brukeren legge inn gavekortopplysningene sine. Ved å bruke den opprinnelig oppgitte retur-URLen blir brukeren omdirigert tilbake til nettbutikken etter at de har fullført (eller kansellert) sin iGivePay betaling.

Vær også oppmerksom på at kunder kan ha gavekort som ikke dekker hele ordrebeløpet, slik at kunde kun har betalt en del av totalsummen når de kommer tilbake til nettbutikken. Det er nettbutikkens ansvar å bekrefte betalingsstatus når brukeren blir omdirigert tilbake til nettbutikken. iGivePay tilbyr API-er som vil returnere resultater av betalingen.

Se teknisk informasjon om hvordan du integrerer med iGivePay @Web

iGivePay integrert i kasse

Tilgjengliggjør et webgrensesnitt der ansatte kan skanne kundenes gavekort og behandle dem som betaling av hele ordresummen, eller for delbetalinger. Integrasjoner mellom iGivePay og Point of Sale (POS) systemet er gitt slik at POS-systemet og iGivePay kan samkjøre betalingene.

Flyten er vanligvis:

  1. POS oppretter en ny betaling ved å ringe iGivePay API
  2. API svarer med en betalingsidentifikator og en dyplink URL til hvor betalingen kan utføres
  3. POS-systemet må åpne dyplink-URLen i et nettleservindu
  4. Butikkmedarbeideren håndterer skanning av gavekort og utfører gavekortbetalingen iGivePay vil trekke penger fra de aktuelle gavekortene og butikkresultatene
  5. Basert på konfigurasjonen i det opprinnelige kallet for å opprette betalingen, kan iGivePay omdirigere nettleseren eller kalle en API via en webhook, eller POS-systemet kan manuelt ringe APIen og spørre om statusen til betalingen.

Se teknisk informasjon om hvordan du integrerer med iGivePay @POS