Om oss

I iGive vet vi hvor frustrerende det kan være å finne en passende gave. Ofte ender man opp med å spørre direkte hva den du vil glede ønsker seg. Da unngår du i hvert fall å kjøpe noe vedkommende ikke vil sette pris på. Men hele overraskelsen er borte, og det føles mer som en transaksjon både for den som gir og den som får. Det er mye morsommere å gi en gave som ikke er forventet. Og selvfølgelig morsommere å få også, så lenge det er noe man har bruk for.

Gavekort er den perfekte gaven om du ønsker å gi en gave som garantert gleder, uten å måtte spørre mottakeren om gaveønsker først. Du kan gjøre det personlig ved å velge et gavekort fra en leverandør du vet har noe den du ønsker å glede vil sette pris på. Eller du kan gi mottakeren full valgfrihet ved å velge et iGive gavekort, som senere kan byttes inn i et hvilket som helst gavekort i vår gavekortbutikk. Gjør det gjerne mer personlig med et valgfritt bilde og en hilsen fra deg, som vi trykker på kortet før det sendes til deg eller direkte til mottaker på valgfritt tidspunkt.

iGive er Norges ledende på gavekort, så hos oss er du sikker på å finne en passende gave. Våre gavekort kan brukes på ca. 16.000 brukersteder spredt over hele landet.

Her er hvordan vi gjør det:

  1. Finn den perfekte gaven
    Velg fra mange av Norges sterkeste merkevarer innen de fleste produktkategorier. Om du ikke finner en «Kjøp gavekort» knapp inne på siden til leverandøren betyr dette at du trenger et tomt gavekort, som kan hentes i en av deres butikker, før du kan fylle opp gavekortet ved å klikke på «Fyll opp».
  2. Gjør den personlig
    Du bestemmer selv design og personlig melding som følger digitale gavekort. Denne type gavekort leveres som en PDF som du eller den du ønsker å gi gavekortet til mottar på e-post.
  3. Få den levert til riktig tid
    Vi sørger for at digitale gavekort blir levert på akkurat riktig tidspunkt. Få det levert umiddelbart eller planlegg gaver i god tid. Gavekortet kan også bli sendt til deg først, slik at du kan overrekke det personlig på dagen om du ønsker. Fysiske gavekort sendes ut i løpet av 3-5 dager og følger normal postgang (inntil 10 dagers leveringstid fra bestilling).