Blåhuset

Gje eit gåvekort i gåve til personen som ikkje ynskjer seg noko. Dette er gåva alle set pris på. Blåhuset sitt Gåvekort kan nyttast på alle butikkane i vårt senter.

I hjartet av Ulsteinvik

Blåhuset ligg midt i Ulsteinvik og ynskjer å vere eit folkeleg og imøtekomande senter. Her finn du ca. 20 butikkar, som til saman dekker dei fleste kategoriar. Senteret tilbyr ei god blanding av kjedebutikkar og lokale konsept, og samlar alt du treng på ein og same stad.

Blåhuset har noko for alle og ein kvar

Blåhuset er ein naturleg møteplass i Ulsteinvik, der folk i alle aldersgrupper samlast. Eit gåvekort på Blåhuset vil vere den ideelle gåva, uansett kven du ynskjer å glede.

DET FINST ALLTID EIT HØVE

Kva med å gje eit gåvekort til mamma på morsdagen, med oppfordring om å dele ein hyggeleg shoppingdag saman? Eit gåvekort er òg ei hyggeleg bursdagsgåve til ein god ven, eller som julegåve til eit familiemedlem. Sidan gåvekortet kan aktiverast med mobiltelefonen, kan dette gjerast uansett kvar i landet du sjølv bur.

Enkelt og oversiktlig med appen “iGive Gåvekort”

Med gåvekort kjøpt hos iGive er det enkelt og morosamt å gje og motta gåvekort. Korta kan aktiverast og vert betalt for i appen iGive Gåvekort. Appen har òg ein “mine gåvekort”-funksjon, der du enkelt held oversyn over saldo og utløpsdato på dine kort. Med høvet for å få eit varsel når gåvekortet er i ferd med å gå ut, sørgjer iGive for at du hugsar å ta gåvekortet i bruk før det er for seint.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

AKY Ulsteinvik

Apotek 1

Bizarre

Bjørklund

Coop Mega

Denzel’O

Elkjøp

 

Intersport

Lindex

Mester Grønn

Nille

Nobel

Notabene

Pernilles Clinique

Skin Tonic

Sunkost

Valaker Bakeri

Vivo