Bodø Sentrum

Er du på jakt etter en gave til personen som har alt? Gi bort et gavekort til Bodø Sentrum, her finnes det noe for enhver smak! Et gavekort til Bodø Sentrum setter alle pris på å motta.

Det skjer alltid noe i Sentrum

I Bodø Sentrum finner du et bredt og mangfoldig tilbud av både handel, kultur, velvære og opplevelse. Felles for alle disse aktørene er at vi setter KUNDEN I SENTRUM og ønsker at det skal være veldig hyggelig å være gjest her hos oss.  Vi jobber for å lage liv i hjertet av byen vår, – sentrum.

Et gavekort til Bodø Sentrum kan derfor brukes til så mangt!

Gavekort til hjertet av Bodø

Gaven til den som har alt

Det er ikke alltid like lett å kjøpe den riktige gaven,  men alle setter pris på å få et gavekort. Dette gir mottakeren mulighet til å unne seg noe den ellers ikke ville ha kjøpt eller til å planlegge seg en ekstra hyggelig og avslappende dag. Gi bort et gavekort til mamma på bursdagen, til bestevennen i julegave eller til noen andre som fortjener en ekstra oppmerksomhet i hverdagen.

La mottakere selv få velge seg ut det den ønsker blant vårt mangfoldige tilbud.

Administrer gavekort på din mobil

Nå kan du administrere dine gavekort i appen Bodø Sentrum. Her kan du enkelt kjøpe nye gavekort rett fra din mobil og du har alltid total oversikt over gjenstående saldo.

iGive Support

21525204

support@igive.no