Byggmakker

Gavekort for de små og store prosjektene

Gled hobbysnekkeren med et gavekort fra Byggmakker. Den ideelle gaven til alle som er interessert i bygg og oppussing.

Bærekraftig byggevarehandel med bredt vareutvalg

Byggmakker er et moderne varehus med butikker over hele landet. Kjeden ønsker å drive byggevarehandel på en etisk og bærekraftig måte. Hos Byggmakker får du kjøpt alt du trenger til oppussingen eller byggingen, enten du vil gjøre små eller store fornyelser av hjemmet eller uteplassen.

Gjennom konseptet “Fiks Ferdig” formidler også Byggmakker håndverkertjenester, for den som ikke ønsker eller har tid til å gjøre jobben selv. Dette kan omfatte alt fra utskifting av kjøkken til maling og taklegging.

Med et gavekort på Byggmakker gleder du den som synes bygg er gøy og som elsker å vandre mellom hyllene i timesvis. Det er heller ingen hemmelighet at oppussing fort kan bli dyrt. Dermed er sannsynligheten stor for at alle som planlegger små og store prosjekter vil se et gavekort som et kjærkomment bidrag.

Vet du ikke helt hvilken stil kompisen vil gå for når han pusser opp leiligheten? Med et gavekort velger han produktene selv. Eller hva med et gavekort til mor på morsdagen? Gi henne en oppmuntring til å starte på et etterlengtet oppussingsprosjekt.

Har du fått et digitalt gavekort fra Byggmakker?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato