David-Andersen

Gavekort til den kvalitetsbevisste

De fleste liker vakre smykker, men det kan være vanskelig å vite hva som vil falle i smak? Gi et gavekort fra David-Andersen.

Tradisjonsrik gullsmedkjede

David-Andersen er en tradisjonsrik gullsmedkjede som startet opp allerede i 1876. I dag selger kjeden smykker fra eget verksted og varer fra andre sterke merkenavn, blant annet Ole Lynggaard Copenhagen, Efva Attling og Georg Jensen

Gullsmedkjeden har flere fysiske butikker i Oslo-området, samt i Bergen og i Trondheim. I tillegg til en nettbutikk som gjør deres varer tilgjengelig for kunder fra hele landet. David-Andersen har Norges bredeste utvalg smykker så her er det noe for alle og enhver.

Å kjøpe smykker til andre er ikke alltid så lett. Ofte er det vanskelig å vite hva mottakeren vil like. Samtidig er smykker noe de aller fleste bruker og vil sette pris på å få. Dette gjør et gavekort til den perfekte gaven. Med et gavekort lar du mottakeren velge seg noe som vil brukes, eller det kan fungere som et bidrag til noe litt dyrere. Uansett er det en gave som vil falle i smak.

Et gavekort hos David-Andersen er den perfekte gave til jubilanten, konfirmanten og alle andre som setter pris på vakre smykker.

Har du fått et digitalt gavekort fra David-Andersen?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato