David-Andersen

De fleste liker flotte smykker, men å kjøpe smykker til andre kan ofte by på utfordringer. Er du usikker på hva som vil falle i smak? Gi et gavekort på David-Andersen til en du er glad i.

Tradisjonsrik gullsmedkjede

David Andersen er en tradisjonsrik gullsmedkjede som startet opp allerede i 1876. I dag selger kjeden smykker fra eget merke og varer fra andre sterke merkenavn, blant annet Ole Lynggaard Copenhagen, Efva Attling, Georg Jensen og TAG Heuer.

Gullsmedkjeden har flere fysiske butikker i Oslo-området, men også en nettbutikk som gjør deres varer tilgjengelig for kunder fra hele landet. David-Andersen ønsker å kunne tilby noe som passer for alle og enhver.

Gavekort til den bevisste..

En gave til bruden eller konfirmanten?

Å kjøpe smykker til andre er ikke alltid så lett. Ofte er det vanskelig å vite hva mottakeren vil like. Samtidig er smykker noe de aller fleste bruker og vil sette pris på å få. Dette gjør et gavekort til den perfekte gaven. Med et gavekort lar du mottakeren velge seg noe som vil brukes, eller det kan fungere som et bidrag til noe litt dyrere. Uansett er det en gave som vil falle i smak.

Et gavekort hos David-Andersen er den perfekte gave til konfirmanten, bruden eller andre som setter pris på vakre smykker og artikler.

Full kontroll på gavekortene

Det er gøy å få gavekort, men samtidig kan det være lett å glemme at man har dem. Dette ønsker iGive å løse med appen “iGive Gavekort”. Appen gir deg god og enkel oversikt over egne gavekort, saldoer på kortene og når de utløper. Når man vet at gavekort vil bli brukt, blir det morsommere å gi.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

David-Andersen Karl Johan

David-Andersen Bogstadveien

David-Andersen Fornebu S

David-Andersen Sandvika

David-Andersen CC Vest

David-Andersen Storo