Domus på Oppdal og Støren
Et gavekort er den perfekte gaven til den som har alt, eller til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet! Våre Domus-sentre har et stort utvalg av butikker og virksomheter, og du får kjøpt gavekort hos iGive.no!

Stort utvalg
På våre sentre finner du alt fra barneklær og elektronikk, til interiør, vinmonopol, apotek og frisør. Gavekortet fra Domus kan brukes i alle senterets butikker, bortsett fra Vinmonopolet. Med et variert utvalg passer et gavekort fra Domus til både store og små. Hva med et gavekort på hudpleie til morsdagen, eller et gavekort fra gullsmeden til Valentinsdagen?

Gavekort fra Domus

Et gavekort for alle anledninger
Lurer du på hva du skal gi i gave til en du er glad i? Står du fast på en bursdagsgave eller har julegavehandlingen blitt overveldende? Med et gavekort fra lokale Domus kan alle finne noe de liker. Enkelt for deg, og enkelt for mottakeren av gavekortet!

Ha gavekortet på mobilen
Har du opplevd å miste et gavekort før du har rukket å benytte deg av det? Eller har det blitt glemt bort i en skuff ubrukt? Med appen “iGive Gavekort” trenger du ikke lenger å bekymre deg for glemte gavekort! Appen gir deg full oversikt over saldo og utløpsdato via Mine gavekort- funksjonen. Dessuten vil du få et varsel på mobilen når utløpsdatoen på gavekortet nærmer seg. Aldri mer glemte gavekort!

iGive Support

21525204

support@igive.no