Felleskjøpet

Gavekort fra Felleskjøpet

Er det vanskelig å finne den perfekte gaven? Et gavekort på Felleskjøpet passer for alle som liker å styre utendørs, enten det er i hagen, på hytta eller i stallen.

Sunt bondevett i over 100 år

La dine kjære velge gaven sin selv, så får de noe som garantert passer både hobby og behov.

Felleskjøpet har vært et samvirke for bønder i over 120 år. For bøndene er Felleskjøpet en viktig leverandør av driftsmidler til landbruket, men siden 1994 har de også hatt butikker som i tillegg retter seg mot den generelle forbruker. I butikkene selges blant annet fôr og utstyr til husdyr, redskaper til hagen, leker til barna og frø for den som vil dyrke egne grønnsaker. Felleskjøpets butikker er spredt utover hele landet.

Et gavekort på Felleskjøpet egner seg naturligvis spesielt godt dersom noen i din omgangskrets driver gård. Det passer imidlertid like godt til en onkel som liker å stelle i hagen eller har en fritidseiendom som krever pleie. Kanskje kjenner du noen med interesse for å dyrke egne grønnsaker? Gi et gavekort på Felleskjøpet, så kan han eller hun velge hva som skal plantes, og samtidig dra nytte av de ansattes kompetanse under butikkbesøket.
Hva med å glede en dyreelsker på fødselsdagen eller en jaktglad pappa når det er farsdag? Det er mange som vil finne glede i å få velge seg noe fra Felleskjøpets brede vareutvalg.

Gavekortet kan brukes i alle Felleskjøpets fysiske butikker.

Har du fått et digitalt gavekort fra Felleskjøpet?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato