GANT

Gavekort fra GANT

Leter du etter en gave til den som fortjener det aller beste? Gi bort en shoppingopplevelse av høy kvalitet, med et gavekort fra GANT.

En gave til den kvalitetsbevisste

Amerikanske sportsklær møter europeisk eleganse. GANT er et livsstilsmerke grunnlagt av ukrainsk-fødte Bernard Gantmacher. I 1949 designet Bernard Gantmacher sin aller første button-down skjorte under merkenavnet GANT. GANT har røtter til den amerikanske østkysten, og blander den sporty amerikanske stilen med europeisk eleganse. Helt siden 1949 har tidløst design av høy kvalitet vært fokuspunktet i GANT’s kolleksjoner.

GANT designer klassiske klær av god kvalitet til hele familien; herre, dame og barn. Du finner også briller, klokker, undertøy, sko, parfyme og interiørartikler fra GANT.

GANT er livsstilsmerke for den kvalitetsbevisste. Gi bort et gavekort fra GANT til noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Hvorfor ikke gi bort et gavekort fra GANT til farsdagen? Et gavekort kan by på en eksklusiv shoppingdag for en god venninne eller for din kjæreste!

Har du fått et gavekort fra GANT?

Last ned iGive Gavekort til din mobil.

  • Du har alltid gavekortet med deg, lagret på et sikkert sted og med oppdatert saldo
  • Du kan videresende gavekortet om du kjenner noen som vil ha mer glede av det
  • Du vil få en påminnelse om du har penger igjen på gavekortet når det nærmer seg utløpsdato