GANT
Leter du etter en gave til den som fortjener det aller beste? Gi bort en shoppingopplevelse av høy kvalitet, med et gavekort fra GANT.
Amerikanske sportsklær møter europeisk eleganse

GANT er et livsstilsmerke grunnlagt av ukrainsk-fødte Bernard Gantmacher. I 1949 designet Bernard Gantmacher sin aller første button-down skjorte under merkenavnet GANT. GANT har røtter til den amerikanske østkysten, og blander den sporty amerikanske stilen med europeisk eleganse. Helt siden 1949 har tidløst design av høy kvalitet vært fokuspunktet i GANT’s kolleksjoner.

GANT designer klassiske klær av god kvalitet til hele familien; herre, dame og barn. Du finner også briller, klokker, undertøy, sko, parfyme og interiørartikler fra GANT.

Gavekort fra GANT

Gave til den kvalitetsbevisste
GANT er livsstilsmerke for den kvalitetsbevisste. Gi bort et gavekort fra GANT til noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Hvorfor ikke gi bort et gavekort fra GANT til farsdagen? Et gavekort kan by på en eksklusiv shoppingdag for en god venninne eller for din kjæreste!

GANT gavekort kan kun benyttes i Gant sine egen butikker. Se oversikt nederst.

Få gavekort på mobilen
Med iGive har du alltid full kontroll på dine gavekort. Du kan enkel kjøpe og aktivere gavekort fra iGives app, “iGive Gavekort”. Den smarte mobilappen gir deg oversikt over saldo på dine gavekort, og varsler deg når et av dine gavekort er i ferd med å løpe ut. Dermed trenger du ikke lenger bekymre deg over glemte eller forsvunnede gavekort!

For butikkoversikt, se www.gant.no

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker:

GANT Store Oslo
GANT Store Aker Brygge

GANT Store Tønsberg
GANT Store Moa
GANT Store Lagunen
GANT Store Bergen

GANT Store Sandvika
GANT Store Strømmen
GANT Store Stavanger
GANT Store Tromsø.