Gullfunn

Gavekort fra Gullfunn

Et gavekort er den perfekte løsningen på gaven til en som fortjener det lille ekstra! Gullfunn har et stort og variert sortiment, her vil alle kunne finne noe de liker.

En gullsmed med lange tradisjoner

Nydelige smykker er noe man aldri kan få for mange av, men det er ikke alltid så lett å vite nøyaktig hvilket smykke man skal kjøpe til en man er glad i.

Gullfunn har lange tradisjoner innen gullsmed- og urmakerfaget. Som diamantforhandler garanterer Gullfunn at det i deres butikker kun omsettes diamanter fra konfliktfrie områder. Gullfunn tilbyr produkter med høy kvalitet og konkurransedyktige priser.

Et smykke man får ved en spesiell anledning i livet er noe man vil knytte mange minner til og sette stor pris hele livet. Derfor er dette den perfekte gaven enten du skal i dåp, konfirmasjon eller bryllup. Vær sikker på at den som mottar gaven får et smykke som vil beundres i mange år fremover, ved å gi et gavekort hos Gullfunn!

Et gavekort hos Gullfunn kan også være en perfekt bursdags- eller julegave til den som fortjener litt ekstra oppmerksomhet i hverdagen.

Juvelen har nå blitt en del av Gullfunn familien. Det betyr at et gavekort fra Gullfunn også kan benyttes på Juvelen på Strømmen Storsenter.

Har du fått et gavekort fra Gullfunn?

Last ned iGive Gavekort til din mobil.

  • Du har alltid gavekortet med deg, lagret på et sikkert sted og med oppdatert saldo
  • Du kan videresende gavekortet om du kjenner noen som vil ha mer glede av det
  • Du vil få en påminnelse om du har penger igjen på gavekortet når det nærmer seg utløpsdato