Hadelandskortet

Hadelandskortet er gavekortet som kan brukes i butikker over hele Hadeland. Skal du kjøpe bursdagsgave til en som har alt? Gi kortet i gave til dine kjære i Hadelandsområdet.

Svært allsidig gavekort

Hadelandskortet kan brukes i over 80 butikker spredt utover hele Hadeland. Blant stedene der kortet kan brukes er alt fra matbutikker, klesbutikker og helsekost til hoteller, veterinærer, apoteker og frisørsalonger. Noen av butikkene er unike konsepter som kun finnes på Hadeland, men kortet kan også brukes på enkelte større kjedebutikker i området.

Kort oppsummert er dette et svært allsidig gavekort som kan brukes til det aller meste på Hadeland.

Gavekortet med mange muligheter!

Gaven for alle på Hadeland

Dette gavekortet er den perfekte gaven til alle som bor eller ferdes mye i Hadelandsområdet. Med sitt brede bruksfelt er det umulig å ikke finne noe å bruke kortet på. Gi Hadelandskortet i bursdagsgave til en kusine, til pappa på farsdagen eller til en ansatt som skal slutte i bedriften. Et gavekort er alltid en hyggelig gave å få.

Få gavekortet på mobilen

Gavekortet fra iGive oppbevarer du enkelt på mobiltelefonen. Dermed har du det med deg overalt, og det blir lett å ta det i bruk når du måtte ønske. Hvem har vel ikke opplevd å miste eller overse utløpsdatoen på et gavekort? iGives smarte app sender deg et varsel når et av dine gavekort er i ferd med å utløpe. Dermed ligger alt til rette for at alle gavekortmottakere skal huske på å kjøpe seg noe fint før det er for sent.

iGive Support

21525204

support@igive.no