Gavekort

Sentergavekort kjøpes først og fremst direkte i butikken Brilleriet, eller du får et tomt gavekort så lader du det selv i appen iGive. Bedrifter som ønsker å betale via faktura MÅ sende bestillingsordre med fullstendige faktaopplysninger til senterleder Terje Børtveit på mail: terje@heianestorsenter.no – Overrask en du er glad i med et gavekort som kan brukes på alle senterets butikker!

Hos Heiane Storsenter finner du alt du trenger

På Heiane Storsenters finner du akkurat det du trenger, vi har både kjedebutikker og lokale nisjebutikker. Coop Extra, Obs Bygg, Clas Ohlson, Apotek1, Mester Grønn for å nevne noen. Det er også mulig å ta en pause fra shoppingen på Opus Cafe. Vi kan tilby alt fra et varmt måltid til en god kopp kaffe. Senteret har et stort utvalg butikker fordelt over bortover en innendørs, nesten 200 meter, lang handlegate. Utenfor har vi en meget stor og gratis parkeringsplass – hjertelig velkommen!

En sann glede å gi det bort til noen..

Et gavekort er den perfekte gaven

Med et gavekort på Heiane Storsenter kan alle finne noe de ønsker seg. Med et bredt utvalg kan du være sikker på at alle vil finne noe som faller i smak. Hva med å gjøre gaven enda mer personlig med et hyggelig kort og en invitasjon til å bruke dagen sammen med shopping og et kafébesøk?

Med iGive har du alltid oversikt

Mange gavekort blir liggende i skuffen før de går ut på dato. Med iGive trenger du ikke bekymre deg, for nå kan du ha gavekortet på mobilen og alltid ha full kontroll! iGive Gavekort er alltid tilgjengelig og du har fullstendig oversikt over saldo og utløpsdato med iGive Gavekort-appen.

iGive Support

21525204

support@igive.no