Sarpsborgkortet

Sarpsborgkortet er den perfekte gaven til den som har alt og bor eller oppholder seg mye i Sarpsborg. Destinasjons- og byselskapet iSarpsborg står bak kortet. La mottakeren selv velge gaven, fra butikker og aktører over hele byen.

Gavekortet for hele Sarpsborg

Sarpsborgkortet kan brukes på over 80 butikker og tjenester over hele Sarpsborg. Kortet er gyldig på alt fra mindre, enkeltstående forretninger i Sarpsborg sentrum, til Sarpsborg Kino og Storbyen Kjøpesenter.

Den shoppingglade kan handle på et bredt spekter av butikker innen blant annet mote, helse, interiør, men det er også mulig å bruke kortet på artikler fra Sarpsborg 08s supporterbutikk. Kortet gjelder også på en rekke kafeer og spisesteder i byen.

Gavekort fra iSarpsborg

La mottakeren velge gaven

Iblant er det ikke så lett å vite hva man skal gi bort i gave. Da kan det være greit å la mottakeren velge selv, så er man garantert at  gaven vil falle i smak. Sarpsborgkortet er den perfekte gaven til alle som oppholder seg mye i Sarpsborg.

Gi kortet til mamma til jul, fordi hun fortjener å kjøpe seg noe fint, eller i bursdagsgave til datteren, så kan hun invitere med en venninne på kino- eller kafebesøk.

Enkelt og oversiktlig gavekort

iGive gir deg gavekortet du husker å bruke. Ved å registrere gavekortet i appen “iGive Gavekort”, har du alltid kortet tilgjengelig på mobilen. Du har full kontroll over kort fra alle iGives samarbeidspartnere, og sjekker saldo og utløpsdato direkte i appen. Enklere blir det ikke!

Sarpsborgkortet kan nå kjøpes over disk for 20,- pluss
ladebeløp hos iSarpsborg.  

iGive Support

21525204

support@igive.no

Du finner oversikt over brukersteder her.