Sarpsborgkortet

Gavekortet for hele Sarpsborg

Sarpsborgkortet er den perfekte gaven til den som har alt og bor eller oppholder seg mye i Sarpsborg. Destinasjons- og byselskapet iSarpsborg står bak kortet.

Over 90 butikker og spisesteder i Sarpsborg

La mottakeren selv velge gaven, fra butikker og aktører over hele byen. Sarpsborgkortet kan brukes på over 90 butikker og tjenester over hele Sarpsborg. Kortet er gyldig på alt fra mindre, enkeltstående forretninger i Sarpsborg sentrum, til Sarpsborg Kino og Storbyen Kjøpesenter.

Den shoppingglade kan handle på et bredt spekter av butikker innen blant annet mote, helse, interiør, men det er også mulig å bruke kortet på artikler fra Sarpsborg 08s supporterbutikk. Kortet gjelder også på en rekke kafeer og spisesteder i byen.

Iblant er det ikke så lett å vite hva man skal gi bort i gave. Da kan det være greit å la mottakeren velge selv, så er man garantert at gaven vil falle i smak. Sarpsborgkortet er den perfekte gaven til alle som oppholder seg mye i Sarpsborg.

Gi kortet til mamma til jul, fordi hun fortjener å kjøpe seg noe fint, eller i bursdagsgave til datteren, så kan hun invitere med en venninne på kino- eller kafebesøk.

Har du fått et gavekort fra iSarpsborg?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato