Kongsberg

Sentrums gavekortet - Den perfekte gaven!

Gaver kan være vanskelig! Kjøp et sentrumsgavekort så velger mottaker selv akkurat den gaven de ønsker seg .

Kan brukes på nærmere 100 steder i Kongsberg

Sentrumsgavekortet er den perfekte gave, spesielt til «den som har alt». Det passer til alle anledninger, enten det er til bursdag, jul, konfirmasjon, bryllup, jubileum eller til en god kollega eller andre som fortjener en ekstra påskjønnelse. Ved å kjøpe sentrumsgavekortet bidrar du også til at pengene legges igjen i lokalt næringsliv, noe som gir et attraktivt og levende handelssentrum.

I Kongsberg kan du spasere gjennom et hyggelig bysentrum med gågate, restauranter, inngang til kjøpesenteret og grøntarealer langs Lågen. Her finner du et rikt utvalg av spennende butikker og serveringssteder som gjør sitt ytterste for at du skal få en god opplevelse.

Sentrumsgavekortet kan kjøpes på følgende steder;
- Kongsberg Næringsforum (Kirketorget 4)
- Claussen
- Byggmakker
- Sport 1 (Berja Senter)

Du kan også hente tomme kort med omslag og konvolutter hos de som selger kortene, som du selv fyller opp ved å klikke på "Fyll opp"-knappen over, eller i app (last ned appen iGive Gavekort fra App Store eller Google Play). Det tas et administrasjonsgebyr på kr. 20,- pr. kort.

Ønsker du å kjøpe et større antall gavekort, vennligst ta kontakt med Kongsberg Næringsforum, så hjelper vi deg; post@knf.kongsberg.no eller tlf. 32 29 90 50.

Det er Kongsberg Næringsforum som står bak sentrumsgavekortet, som kan brukes i de fleste av byens butikker og serveringssteder.

Se liste over alle brukersteder her.

Kongsberg Næringsforum SA
Org.nr 958893000
Kirketorget 4
3616 Kongsberg
Tlf. 32 29 90 50

Har du fått et digitalt gavekort fra Kongsberg Næringsforum?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato