Kragerø Gavekort

Er det vanskelig å finne frem til den ideelle gaven? Hvorfor ikke gi bort en hyggelig handleopplevelse i Perlen blant Kystbyene? Med et Kragerø gavekort kan mottakeren selv velge gaven, fra butikker og aktører over hele Kragerø kommune.

Stort utvalg i sjarmerende småby

I idylliske Kragerø finner du en god miks kjente merkevarer og unike butikker. Kragerø Gavekort kan brukes på omkring 30 virksomheter i kommunen.

Gavekortet kan også kjøpes på Alt På Stell og Sport 1 i Kragerø sentrum.

Å besøke Kragerø er en hyggelig opplevelse. Dyktige service- og butikkmedarbeidere står alltid klare til å hjelpe og med et mangfoldig utvalg har Kragerø alt du trenger. Hvorfor ikke ta turen til Norges sommerby No. 1?

Gavekort til Norges sommerby No. 1

Mottakeren velger gaven

Hvorfor ikke gi bort en hyggelig handleopplevelse i flotte omgivelser? Gi bort et gavekort til Kragerø, så kan mottakeren tilbringe en dag i Norges vakreste skjærgård.
Gi bort et gavekort til storebror til jul, til mamma på morsdag eller til brudeparet på den store dagen. Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal gi bort men med et gavekort faller gaven garantert i smak.

Gavekort er enkelt med iGive

iGive gir deg gavekortet som aldri glemmes eller mistes. Med den oversiktlige appen kan dine gavekort registreres og du vil få et varsel når et gavekort nærmer seg utløpsdato. Du kan enkelt sjekke saldo og med gavekortene liggende på mobilen mister du dem ikke. Lekende lett med appen iGive Gavekort!

iGive Support

21525204

support@igive.no

Butikker:
Alt På Stell
Brødrene Brubakken
Ch. Hiis Blomster
Classique
Comfort Hjallum
Det Skjer i Kragerø Profil
Evas Hage
Gullsmed Unni Westgaard
Kragerø Elektriske
Kystbokhandelen Kragerø
Liseanns

Nikita
Optiker Vestøl
Paulsen klær og sko
Paa Hjørnet
Sentrum Sko
Sport 1
Stilk
Vestøl Herre og Ungdomsklær

Overnattingssteder:
Kragerø Hotell

Spisesteder:
Amigos
Evas Hage
El Paso
Haven Restaurant
Hos Gro
Stavelin Kragerø
Tinas Wok
Verven