Lillehammer Sentrum

Gavekortet for deg med hjerte for Lillehammer

Norges hyggeligste og mest levende bysentrum har noe for alle, selv de som tror de har alt. Sentrumsgavekort er perfekt for de som verdsetter faghandler.

Vanskelig å velge? Velg et Sentrumsgavekort!

Med sin sjarmerende trehusbebyggelse har Lillehammer greid å bevare småbysjarmen, samtidig som det finnes spennende butikker for enhver smak. Det som kjennetegner Lillehammer sentrum er alle faghandlene, som yter god service og kjenner sine produkter.

Et Sentrumsgavekort kan være et godt bidrag til den litt for dyre jakken ungdommen ønsker seg, eller kan være den lille dytten kjæresten trenger for å kjøpe de nye joggeskoene og begynne å trene igjen.

Og hvem er flink nok til å skjemme bort seg selv med en spa-behandling? Kanskje det er du som skal sørge for at noen du er glad i blir litt bortskjemte?

Eller hva med litt ekte kunst på veggene? Men det er kanskje best å la de som bor der få bestemme hva det skal være? Sentrumsgavekortet gjelder også på Lillehammer Kunstmuseum og Galleri Zink, som kanskje har akkurat det kunstverket noen ønsker seg.

Hva med en kino og en middag for småbarnsforeldre som ikke har hatt tid til hverandre på en stund? Kjøp et gavekort, still opp som barnevakt og la foreldrene nyte litt egentid på en av byens mange hyggelige restauranter!

Sentrumsgavekortet er det alle ønsker seg når de ikke helt hva de ønsker seg!

Lillehammer Sentrum Drift AS
Storgata 49,
2609 Lillehammer
Telefonnummer: 61 05 77 80
E-post: post@lillehammersentrum.no
Org.nr. 942 576 005

Har du fått et digitalt gavekort fra Lillehammer Sentrum?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato