Lillesand Handelstandsforening

Usikker på hva du skal kjøpe til bursdag eller til jul? Et gavekort fra Lillesand Handelsstandsforening er den perfekte gaven til alle som oppholder seg i Lillesandsområdet.

Lillesand – et attraktivt og levende handelssentrum

Lillesand Handelsstandsforening er en forening som jobber aktivt for at Lillesand skal være et attraktivt og levende handelssentrum. Foreningens medlemmer er butikker, restauranter, frisører, hudpleiesalonger, bedrifter og andre aktører i Lillesand. Her tilbys det varer og tjenester innenfor de fleste kategorier.

Gavekortet Lillesandkortet kan brukes hos de fleste av handelsstandens medlemmer. Dette er et enkelt og ideelt valg når du ikke vet helt hva du skal kjøpe i gave. Med et gavekort kan mottakeren velge akkurat det de ønsker seg fra en rekke aktører i byen – om det er en bedre middag, noe nytt til hjemmet eller et nytt antrekk.

Gavekort fra iGive kan aktiveres når som helst og fra hvor som helst enkelt og raskt på mobilen. Pass på at du har noen tomme gavekort liggende hjemme, så har du alltid en flott gave tilgjengelig når anledningen melder seg. Mottakeren registrerer gavekortet på sin mobil. Dermed er kortet alltid med og kan brukes når det måtte passe.

iGive Support

21525204

support@igive.no