Mathallen

Kjøp et gavekort til en som er glad i god mat, til en som liker å eksperimentere på kjøkkenet eller til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Gavekortet er gaven det føles godt å gi og som det er spennende å få!

Et hus for matglede

Mathallen Oslo er et sted for de store og de små matopplevelsene. Her kan du få smake alt fra tradisjonsrike, norske matretter til spennende og nye internasjonale suksesser. Etter en tur i Mathallen får man inspirasjon og mange gode tips til hvordan du kan tilberede maten hjemme.

 

Gavekort fra Mathallen

Vulkan

Mathallen ligger på Vulkan – en liten by i byen der øst møter vest mellom Grünerløkka og St. Hanshaugen. Dette gavekortet kan også benyttes hos utvalgte butikker og serveringssteder på Vulkanområdet (se full oversikt nederst på siden)

God mat passer til alle anledninger

Hvis man får et gavekort på Mathallen i gave, ligger alt til rette for at man kan nyte en ettermiddag eller velfortjent fridag med spennende og forfriskende matretter i Mathallens hyggelige atmosfære. Det er også mulig å bruke gavekortet til å kjøpe med seg deilige, ferske råvarer hjem og invitere vennegjengen på en smakfull middag.

Gavekort fra iGive

Med gavekort fra iGive trenger du ikke å bekymre deg for at gavekortet skal glemmes bort. Det kan enkelt legges inn i den smarte mobilappen “iGive Gavekort” hvor du får varsel på din telefon når det nærmer seg utløpsdato. Og med appens Mine gavekort-funksjon kan du se både saldo og utløpsdato.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Butikker og serveringssteder i Mathallen

Annis Pølsemakeri

Atelier Asian Tapas

Barramon

Bistro Budapest

Cebiche

Galopin

Gutta på Haugen

Hitchhiker

Hongs Bao Bao

Hopyard

Kulinarisk Akademi

Le Pain

Noodles

Obento Box

Ost & Sånt

Paradis Gelateria

Pizzavino

Refresh

SebastienBruno

Simply Tasty

Smelteverket

Solberg & Hansen

Stangeriet

The Cupcake & Pie Co.

Torget Bar

Via Italia

Vulkanfisk

Butikker og serveringssteder ellers på Vulkan

Døgnvill Burger Vulkan

Sapporo ramenbar

Made in India

Nam Fah

Skarpe kniver

Jose’s Taco & Quesadilla