Mathallen

Kjøp et gavekort til en som er glad i god norsk og internasjonal mat, til en som liker å eksperimentere på kjøkkenet eller til en som fortjener en ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Gavekortet er gaven det føles godt å gi og som det er spennende å få!

Et hus for matglede

Mathallen på Vulkan i Oslo er et sted for de store og de små matopplevelsene. Her kan du få smake alt fra tradisjonsrike, norske matretter til spennende og nye internasjonale suksesser. Etter en tur på Mathallen får man inspirasjon og man føler seg komfortabel med å eksperimentere på kjøkkenet.

På Mathallen sørges det for at alle råvarer behandles med respekt og kjærlighet, slik at du også får det beste utgangspunktet for å trylle frem fantastiske retter på kjøkkenet hjemme.

Gavekort fra Mathallen

God mat passer til alle anledninger

Mat og matlaging er noe vi er alle er opptatt av. Derfor er et gavekort på Mathallen den perfekte gaven enten du er på leting etter en bursdagsgave til en venninne som setter pris på god mat, eller en i familien som er en ivrig hobbykokk.

Hvis man får et gavekort på Mathallen i gave, ligger alt til rette for at man kan nyte en ettermiddag eller velfortjent fridag med spennende og forfriskende matretter i Mathallens hyggelige atmosfære. Det er også mulig å bruke gavekortet til å kjøpe med seg deilige, ferske råvarer hjem og invitere vennegjengen på en smakfull middag.

Kjøp et moderne gavekort rett på mobilen

Med iGive Gavekort sine moderne løsninger slipper man å bekymre seg at gavekort skal forsvinne eller gå ut på dato før de blir brukt. Med iGive Gavekort-appen man enkelt aktivere gavekortet på mobilen og ha det tilgjengelig til enhver tid. Det er også mulig å få varsel på mobilen når det nærmer seg utløpsdato slik at man er sikker på at gavekortet blir brukt. Med Mine gavekort-funksjonen har du kontroll på alle dine gavekort og den gjenstående saldoen.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre restauranter og butikker

Annis Pølsemakeri

Atelier Asian Tapas

Barramon

Bistro Budapest

Champagneria Bodega

Galopin

Gutta på Haugen

Gutta på Haugen – osteavdeling

Hitchhiker

Hongs Bao Bao

Hopyard

Kulinarisk Akademi

Munnfull

Noodles

Obento Box

Ost & Sånt

Paradis Gelateria

PizzaVino

SebastienBruno

SMELT

Smelteverket

Solberg & Hansen

Stangeriet

The Cupcake & Pie Co. and Donut store

Torget

Via Italia

Vulkan Frukt & Grønt

Vulkanfisk Butikk

Vulkanfisk Sjømatbar