Melhustorget

Er du på leting etter gave til en du er glad i, men føler deg tom for gaveideer? Da kan løsningen være et gavekort. Kjøp et gavekort på Melhustorget i bursdags- eller julegave. Her er litt av alt samlet på et og samme sted.

Trivelig senter i hjertet av Melhus

Melhustorget er det største kjøpesenteret i Gauldalsregionen, og ligger sentralt i Melhus sentrum. Senteret er også lett tilgjengelig med bil, bare 20 minutter fra Trondheim sentrum.

På Melhustorget finner du butikker innen alle kategorier; kjedebutikker så vel som spesialbutikker. Senteret har også trivelige serveringssteder, der du kan ta en pause under shoppingen, og alltid treffe imøtekommende ansatte i senterets butikker.

Melhustorget Gavekort

Det meste samlet under samme tak

På Melhustorget finnes noe for alle og enhver. Med sin varierte butikkmiks samler senteret det aller meste under samme tak, og dekker dermed de fleste ønsker og behov. Gi et gavekort til bestemor på bursdagen, og ta henne med på en hyggelig dag med shopping og kafebesøk. Gavekortet gir en du er glad i anledningen til å kjøpe seg akkurat det den vil.

Moderne gavekortløsning

iGive tilbyr en moderne gavekortløsning, der målet er at mottaker skal få mest mulig ut av sitt gavekort. Mange har erfart at gavekort lett blir glemt. Det unngår du med iGives gaverkortapp. Da legges gavekortet enkelt inn på mobiltelefonen, slik at du har det med deg overalt. Når det nærmer seg utløpsdato kan appen gi deg et varsel, så husker du at det er på høy tid med en liten shoppingtur.

Gavekort får du kjøpt hos Melhustorget.
time driven banner

iGive Support

—————————

Våre butikker

Amigos
Ark Bruns Melhus
Cicelia Melhus
Europris Melhus
Eurospar
Falkanger Melhus
Gullfunn Melhustorget
Gydas Parfymeri

Telefon: 21525204

—————————

Jernia Melhus
Jorbærpikene Melhustorget
Melhus Bakeri
Melhus Blomster
Melhus Frisør
Nille Melhustoget

E-postadresse: support@igive.no

—————————

Princess Melhus
Sport 1 Melhustorget
Synsam Brillesalongen
Vitus Apotek Melhustorget
Wagner Savoy
Zavanna Melhustorget