Gaven som hever standarden

Med gavekort fra Montér velger mottakeren selv hva han eller hun vil bruke det på. Hos Montér tilbys alt fra verktøy og praktiske duppedingser til hageutstyr, maling og ikke minst byggematerialer. Overrask et familiemedlem, en venn eller en kollega med noe nyttig!

Norges største byggevarekjede

Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har 130 Montér byggevarehus fra nord til sør. Våre butikker tilbyr et bredt utvalg av varer. Enten du skal male, pusse opp, renovere eller bygge – Vi har alt for å få jobben gjort!

I Montér er vi opptatt av å hjelpe kundene våre med prosjektene, uansett om det skal bygges ny garasje, gjøres en fornyelse av kjøkkenet eller bare forenkle hverdagen litt med en gressklipper eller snøfreser. Vår egen Byggeservice-avdeling kan hjelpe til i valgene, og dessuten anbefale dyktige håndverkere, de gangene det er behov for det.

Gavekortet som inspirerer..

Montér gavekort på mobilen

Med Montér gavekort er det slutt på glemte og mistede gavekort! Gavekortet kan bestilles og aktiveres her, mens mottakeren får full kontroll på sin saldo og utløpsdatoer gjennom mobilappen «iGive Gavekort». Slik blir gavekortet tilgjengelig for mottakeren overalt – Hele tiden.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Akershus (7 byggevarehus)

Aust-Agder (7 byggevarehus)

Buskerud (10 byggevarehus)

Finnmark (5 byggevarehus)

Hedmark (8 byggevarehus)

Vestfold (6 byggevarehus)

Hordaland (14 byggevarehus)

Møre og Romsdal (6 byggevarehus)

Nordland (17 byggevarehus)

Oppland (6 byggevarehus)

Oslo (1 byggevarehus)

Østfold (4 byggevarehus)

Rogaland (11 byggevarehus)

Sogn og Fjordane (3 byggevarehus)

Sør-Trøndelag (2 byggevarehus)

Telemark (7 byggevarehus)

Troms (8 byggevarehus)

Trøndelag (1 byggevarehus)

Vest-Agder (11 byggevarehus)