Nordkappkortet
Skal du gi en gave til en venn, familiemedlem, bekjent eller kollega og er usikker på hva du skal gi? Støtt lokal handel og kjøp Nordkappkortet med valgfritt beløp så kan mottaker kjøpe akkurat det hun/han har lyst på!
Gavekortet kan brukes i hele Nordkapp kommune hos medlemsbedrifter av Honningsvåg Handel- og industriforening. Se full oversikt her.

Variert vareutvalg
Akkurat nå er det over 20 butikker å velge mellom, og utvalget er bredt og varierer mellom alt fra klær, interiør, sko, sportsutstyr, reiselivsopplevelser, blomster, møbler, dagligvarer og mye mer.

Støtt lokal handel - Kjøp Nordkappkortet

Hva med å gi en minnerik opplevelse? Alt fra restaurantbesøk til havrafting
I tillegg til tradisjonell varehandel kan brukeren bruke gavekortet på minnerike opplevelser. Nordkapp kommune med sin vakre og råe natur og rike dyreliv har den perfekte opplevelsesgaven til de du er glad i. Med gavekortet kan mottaker velge mellom fantastiske opplevelser! Hva med havrafting eller et hyggelig café eller restaurantbesøk med en venn? Her er det kun fantasien som setter grenser for den perfekte gaven.

Valgfritt beløp med appen iGive Gavekort
iGive Gavekort gjør det lekende lett å kjøpe gavekort! Gavekortet kan kjøpes på utvalgte «ladested», eller i vår gavekort-app! Der velger du selv beløpet på gavekortet og det kan enkelt bestilles rett hjem i postkassa.  Appen gir deg også total oversikt over saldo og utløpsdato på dine gavekort. Aldri mer glemte gavekort med iGive!

 

Honningsvåg Handel- og Industriforening (HHI) er en interesseforening som skal arbeide for vekst og næringsutvikling for sine medlemsbedrifter. HHI representerer 38 bedrifter i Nordkapp kommune, som til sammen omsetter for rundt 500 millioner kroner i året og sysselsetter rundt 250 årsverk.

iGive Support

21525204

support@igive.no