Gaven til den som har alt

Med et gavekort fra Oslobukta velger mottakeren selv hva hun/han vil kjøpe seg. Gi et gavekort i gave til en venn, kollega eller et familiemedlem. Overrask dem for eksempel med en hyggelig opplevelse: gavekortet fra Oslobukta kan brukes på gode matopplevelser fra en av de mange anerkjente restaurantene i området.

Er du arbeidsgiver?

Gi et gavekort til dine ansatte — da gir du dem noe å glede seg til, samtidig som dere støtter lokalt næringsliv.

Spennende destinasjon i hjertet av Oslo

Oslobukta er handelsstrøket i Bjørvika — et mangfold av spisesteder, kafeer, butikker og kulturtilbud på gateplan. Denne nye destinasjonen ligger lett tilgjengelig fra hele byen, kun få minutters gange fra Oslo S og rett ved Operaen. Gavekortet kan benyttes de fleste aktører i området — se full oversikt nederst på siden eller på oslobukta.no

Gavekort fra Oslobukta

Full kontroll over gavekortene

iGive gjør det enkelt og morsomt å gi og motta gavekort. Alle gavekort fra iGive administreres enkelt i appen “iGive Gavekort”. Skal du gi bort et gavekort kan det bestilles og aktiveres her, mens mottaker har full kontroll på sine korts saldo og utløpsdatoer. Med gavekort på mobilen har du dem alltid tilgjengelig, og med påminnelse via push-varsel før utløpsdato øker sjansen for at kortet faktisk blir brukt opp.

OBS: Har du et Barcode-gavekort? Oslobukta-kortet har erstattet disse, men ditt gavekort kan fortsatt brukes de samme stedene — nå inkludert aktørene i Bispevika, Sørenga og på Munch Brygge i tillegg til i Barcode.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker:

Bambus Sushi
Barry’s Bootcamp
Best of You
Brasserie Rivoli
SATS
Espresso House
Foto.no
I Baren
Joe & the Juice
Kiwi

Klinikk Barcode
Klinikk for Alle
Kunsthall Oslo
LEAN Studio
Narvesen
Nodee Barcode & Nodee SKY
PaaHjul
Pub/Torpedo Press
Pokalen Barcode
På Håret
Signaturklinikken
Stock

Synsam
Sørenga Sjømat
Talormade
The Juicery
Vaaghals
Vesper
Vitusapotek
Åpent Bakeri