Gavekort hos Landsbyen Ringebu

Med gavekort fra Landsbyen Ringebu har du en super gaveidé som kan benyttes til anledninger som bursdag, konfirmasjon, bryllup, jubileum eller bare en hyggelig oppmerksomhet til noen du er glad i. Gavekortet kan brukes hos alle butikker og bedrifter som er medlemmer i Ringebu Markedsforening. Et gavekort passer alle budsjetter og mottakeren får friheten til å velge gaven sin helt selv.

Tre fordeler med å kjøpe gavekort

● Faller alltid i smak: Den heldige mottakeren kan velge å kjøpe akkurat det han/hun trenger eller ønsker seg – akkurat når det passer vedkommende!
● Passer alle lommebøker: Du bestemmer selv beløpet på gavekortet.
● Du støtter lokalmiljøet: Ved å kjøpe gavekort bidrar du til å opprettholde et levende og variert handelsmiljø lokalt her i Ringebu.

Slik kjøper du gavekort

1. Hent et gavekort hos medlemsbedriftene våre (se oversikt her)
2. Last inn app-en “iGive Gavekort”.
3. Trykk på “Fyll tomt gavekort” og scann QR-koden på gavekortet.
4. Velg ønsket beløp.
5. Nå har du fyllt opp gavekortet og kan gi det bort i gave.

Variert vareutvalg

Landsbyen Ringebu har mange butikker å velge mellom, og utvalget er bredt og varierer mellom alt fra klær, interiør, sko, sportsutstyr, reiselivsopplevelser, kurs, kafébesøk, blomster, møbler, dagligvarer og mye, mye mer.

Se full oversikt over hvor du kan bruke gavekortene her.

Støtt lokal handel – kjøp gavekort fra Landsbyen Ringebu
Hva med å gi en minnerik opplevelse i gave? Alt fra restaurantbesøk til sykkelguiding!

I tillegg til tradisjonell varehandel i sentrum av Landsbyen Ringebu kan mottakeren bruke gavekortet på minnerike opplevelser. Ringebu kommune med sin vakre og fantastiske natur og rike dyreliv har den perfekte opplevelsesgaven til de du er glad i – både sommer som vinter. Med gavekortet kan mottaker velge mellom fantastiske opplevelser! Hva med en guidet sykkeltur på vakreste Venabygdsfjellet, skredkurs i Kvitfjell eller et hyggelig kafé- eller restaurantbesøk med en venn? Her er det kun fantasien som setter grenser for den perfekte gaven.

Valgfritt beløp med appen iGive Gavekort

iGive Gavekort gjør det lekende lett å kjøpe gavekort! Gavekortet kan kjøpes på utvalgte ladesteder som er Hev Ringebu og Norli Ringebu, eller i vår egen gavekort-app! Der velger du selv beløpet på gavekortet og det kan enkelt bestilles rett hjem i postkassa di eller direkte til mottaker. Appen gir deg også total oversikt over saldo og utløpsdato på dine gavekort. Aldri mer glemte gavekort med iGive!

Ringebu Markedsforenings medlemmer har gjennom flere år arbeidet målrettet med å skape positiv utvikling og aktivitet i Ringebu, og er i dag en interesseforening og en samarbeidsarena for alle som ønsker å støtte opp om dette arbeidet – både bedrifter, privatpersoner og lag/foreninger.

Vi tror man kommer raskt frem alene, men lengst sammen. Derfor er virksomheten basert på et samspill mellom fjell og landsby, og offentlig og privat. En levende landsby med varierte møteplasser, en god funksjonsmiks av spennende butikker og servicetilbud, og et mylder av kulturarrangementer året rundt er en berikelse for både hyttebeboere, hotellgjester og ikke minst innbyggere i kommunen og resten av Gudbrandsdalen. Samtidig er de unike fjellområdene i kommunen og produktene som tilbys i tilknytning til disse et viktig grunnlag for både bosettings- og besøksattraktiviteten i Ringebu.

iGive Support

21525204

support@igive.no