Landsbyen Ringebu

Gavekort hos Landsbyen Ringebu

Med gavekort fra Landsbyen Ringebu har du en super gaveidé, eller en hyggelig oppmerksomhet til noen du er glad i.

Støtt lokal handel – kjøp gavekort fra Landsbyen Ringebu

Gavekortet kan brukes hos alle butikker og bedrifter som er medlemmer i Ringebu Markedsforening. Et gavekort passer alle budsjetter og mottakeren får friheten til å velge gaven sin helt selv.

Tre fordeler med å kjøpe gavekort
● Faller alltid i smak: Den heldige mottakeren kan velge å kjøpe akkurat det han/hun trenger eller ønsker seg – akkurat når det passer vedkommende!
● Passer alle lommebøker: Du bestemmer selv beløpet på gavekortet.
● Du støtter lokalmiljøet: Ved å kjøpe gavekort bidrar du til å opprettholde et levende og variert handelsmiljø lokalt her i Ringebu.

Landsbyen Ringebu har mange butikker å velge mellom, og utvalget er bredt og varierer mellom alt fra klær, interiør, sko, sportsutstyr, reiselivsopplevelser, kurs, kafébesøk, blomster, møbler, dagligvarer og mye, mye mer.

I tillegg til tradisjonell varehandel i sentrum av Landsbyen Ringebu kan mottakeren bruke gavekortet på minnerike opplevelser. Ringebu kommune med sin vakre og fantastiske natur og rike dyreliv har den perfekte opplevelsesgaven til de du er glad i – både sommer som vinter. Med gavekortet kan mottaker velge mellom fantastiske opplevelser! Hva med en guidet sykkeltur på vakreste Venabygdsfjellet, skredkurs i Kvitfjell eller et hyggelig kafé- eller restaurantbesøk med en venn? Her er det kun fantasien som setter grenser for den perfekte gaven.

Ringebu Markedsforening
Randstedgeilen 3
2630 Ringebu
e-post: post@ringebu.com
org.nr: 823 393 652
Tlf: 90 04 46 51

Har du fått et gavekort fra Landsbyen Ringebu?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato