Gled noen du er glad i med et gavekort til Hamars kulturelle og kulinariske sentrum. Det kombinerte gavekortet for Victoriakvartalet og Matkvartalet er gaven for alle anledninger og mottakere.

Gavekortet for Victoriakvartalet og Matkvartalet

Den som får gavekortet kan selv bestemme om gaven skal være hard, myk, spiselig eller en kulturell opplevelse. Victoriakvartalet og Matkvartalet i Hamar sentrum byr på et stort utvalg unike kulturopplevelser, restauranter, kafeer og butikker for enhver smak. Gavekortet for Victoriakvartalet og Matkvartalet kan brukes på alle våre 17 utsalgssteder i Hamar sentrum og med restauranter, butikker og kulturmiks som er en storby verdig. Gavekortet kan eksempelvis benyttes på Hamar Teater, flere av byens beste restauranter og kulinariske nykommere som Schønberg Kolonial & Osteforretning.

Det er lett å få brukt gavekortet ditt i her hos oss i Hamar sentrum. Med to P-hus og 1500 P-plasser er det alltid ledig parkering – og kort vei til Hamars mange attraksjoner!

Gavekortet som gjelder for hele Victoriakvartalet og Matkvartalet, kan kjøpes på utvalgte utsalgssteder; Il Teatro, Nagomi og baren i Matkvartalet.

Her kan du bruke gavekortet:

MATKVARTALET

Staslin Kjøtt
Schønberg Kolonial & Osteforretning
Gordita Mexican Kitchen
Hawaii Hamar
Blowfish Sushi
Fairuz Lebanese Cuisine
Smak Mat Chinese Kitchen
John B’s BBQ
Safran Fusion Kitchen
Monkey’s Bubble Waffle
Crafty Friends Brewery & Bar
Omakase by Alex Cabiao

VICTORIAKVARTALET

Nagomi
O’Learys
Hamar Teater
Victoriahaven
Il Teatro

Gaven som passer for alle

Med et stort og varierende utvalg kan vi garanterer at alle vil finne noe som faller i smak i vår opplevelsesverden i Hamar sentrum. Hva med å i gi bort en spennende kulturopplevelse på farsdagen eller en romantisk middag med din kjære på Valentinsdagen? Et gavekort passer alle budsjetter og mottakeren får friheten til å velge gaven sin helt selv.

Enkelt gavekort på mobilen

iGive gjør gavekort enklere enn noensinne. Med appen iGive Gavekort aktiveres og oppbevares gavekort på din mobil. Dermed har du alltid gavekortet lett tilgjengelig når du ønsker å bruke det. Du kan lett sjekke saldo på dine gavekort og vår smarte gavekortapp gir deg til og med et varsel når utløpsdato nærmer seg. Aldri mer glemte gavekort med iGive!

iGive Support

21525204

support@igive.no