Sjøkanten Senter

Trenger du en bursdags- eller julegave, men er usikker på hva du skal kjøpe? Hva med et gavekort på Sjøkanten Senter? Med denne gaven gir du dine kjære i Harstad akkurat det de ønsker seg.

Trivelig senter der du finner det meste

Sjøkanten Senter er et trivelig senter i Harstad i Troms fylke. Senteret er moderne og oversiktlig, og samler det du trenger på ett sted. Her finner du store varehus med bredt vareutvalg, men også spesialbutikker innen ulike kategorier.

Senteret har flere romslige og hyggelige serveringssteder, der du kan ta en pause under handlingen eller kanskje invitere med bestemor på en hyggelig lunsj.

Gavekortet ifra sjøkanten..

Gaven til den som har det meste

Det er ikke alltid like lett å kjøpe gaver, og det er morsomst å gi noe man vet vil falle i smak. Et gavekort er den perfekte gaven til familiemedlemmet som har alt eller kollegaen som ikke vet hva han ønsker seg. La mottakeren selv få plukke ut det han eller hun liker, så gir du bort noe du vet vil bli brukt.

Et gavekort er den perfekte oppfordring til å unne seg noe man ellers ikke ville ha kjøpt, eller til å sette av tid til en hyggelig dag med shopping og kafebesøk på nærsenteret. Gi det til mamma på morsdagen, en venninne på bursdagen eller noen andre som fortjener en oppmerksomhet i hverdagen.

Administrer gavekortet på mobilen

iGive gjør det enkelt å både gi, motta og bruke gavekort. Gavekortet betales og aktiveres på mobiltelefonen. Du kan dermed gi bort gavekort fra alle iGives samarbeidspartnere, uansett hvor i landet du selv bor. Gjennom appen “iGive Gavekort” kan mottaker sjekke saldo og utløpsdato på gavekortet. Dermed har man full kontroll over egne gavekort, og alltid kortet tilgjengelig når du ønsker å bruke det.

iGive Support

21525204

support@igive.no

Våre butikker

Floriss Blomstertorget
Kitchen
Kremmerhuset
nille AS
Princess
Tilbords
b.young
Bag Stjørdal AS
Bik Bok
Boys of Europe
Cubus
Dressmann
Dryss
Eurosko
Floyd
Freequent
H&M
Jack & Jones
Kansas AS
Lindex
Nicco
Shoeday
Skoringen AS
Tøff og liten
Vero Moda

 

Zavanna AS
Mega Stjørdal
Sunkost
Big Bite
Conditoriet/ Holm Bakeri
Dromedar
Jordbærpikene
N’ice Isbar
Sabrura
Torgcafeen
Cutters AS
Karstens Frisørteam
Nikita Hair
Stjørdal Bilvask AS
Ark Bokhandel
Bjørklund Stjørdal AS
Boots Apotek Torgkvartalet
BR-Leker
Clas Ohlson
G-Sport
GameStop
Glitter AS
Jens Hoff AS
Kicks Stjørdal
Nava Sport
Ringo

Stjørdal Bilvask
Stjørdal Foto
Stormberg
Strømsnes AS
Synsam Schiefloe
Telenorbutikken
Telia Stjørdal
Urmaker Bjerve Stjørdal AS
Berit Byberg’s Behandling
Fotklinikken Guri Følke