Sjøkanten Senter

Gavekort hos Sjøkanten Senter

Usikker på hva du skal kjøpe i gave? Hva med et gavekort på Sjøkanten Senter? Med denne gaven gir du dine kjære i Harstad akkurat det de ønsker seg.

Trivelig senter der du finner det meste

Sjøkanten Senter er et trivelig senter i Harstad i Troms fylke. Senteret er moderne og oversiktlig, og samler det du trenger på ett sted. Her finner du store varehus med bredt vareutvalg, men også spesialbutikker innen ulike kategorier.

Senteret har flere romslige og hyggelige serveringssteder, der du kan ta en pause under handlingen eller kanskje invitere med bestemor på en hyggelig lunsj.

Det er ikke alltid like lett å kjøpe gaver, og det er morsomst å gi noe man vet vil falle i smak. Et gavekort er den perfekte gaven til familiemedlemmet som har alt eller kollegaen som ikke vet hva han ønsker seg. La mottakeren selv få plukke ut det han eller hun liker, så gir du bort noe du vet vil bli brukt.

Et gavekort er den perfekte oppfordring til å unne seg noe man ellers ikke ville ha kjøpt, eller til å sette av tid til en hyggelig dag med shopping og kafebesøk på nærsenteret. Gi det til mamma på morsdagen, en venninne på bursdagen eller noen andre som fortjener en oppmerksomhet i hverdagen.