Stavanger sentrum

Gled noen du er glad i med et gavekort til Stavanger sentrum. Sentrumsgavekortet er gaven for alle anledninger og mottakere.

Sentrumsgavekortet

Den som får gavekortet kan selv bestemme om gaven skal være hard, myk, spiselig eller en kulturell opplevelse. Stavanger sentrum byr ikke bare på et stort utvalg shoppingmuligheter, her finner du også unike kulturopplevelser, avslappende velværesalonger og restauranter og kafeer for enhver smak. Sentrumsgavekortet kan brukes på over 200 steder i Stavanger sentrum og med en butikkmiks som består av alle de store kjedene i tillegg til små lokale butikker finner alle noe som passer. Gavekortet kan også brukes på Stavanger konserthus, Rogaland teater, kino, museer og et godt utvalg av serveringssteder. 

Det er lett å få brukt sentrumsgavekortet ditt i Stavanger sentrum. Med hele 8 P-hus og 2500 P-plasser er det alltid ledig parkering – og kort vei til Stavangers mange attraksjoner! 

Gavekort til Stavanger sentrum

Gaven som passer for alle

Med et stort og varierende utvalg kan vi garanterer at alle vil finne noe som faller i smak i Stavanger sentrum. Hva med å i gi bort en spennende kulturopplevelse på farsdagen eller en velværedag med din kjære på Valentinsdagen? Et gavekort passer alle budsjetter og mottakeren får friheten til å velge gaven sin helt selv.

Enkelt gavekort på mobilen

iGive gjør gavekort enklere enn noensinne. Med appen iGive Gavekort aktiveres og oppbevares gavekort på din mobil. Dermed har du alltid gavekortet lett tilgjengelig når du ønsker å bruke det. Du kan lett sjekke saldo på dine gavekort og vår smarte gavekortapp gir deg til og med et varsel når utløpsdato nærmer seg. Aldri mer glemte gavekort med iGive!

iGive Support

21525204

support@igive.no