BYENgavekortet

Gavekort til Stavanger Sentrum

Gled noen du er glad i med et gavekort til Stavanger sentrum. BYENgavekortet er gaven for alle anledninger og mottakere!

Kan brukes på over 200 steder i Stavanger sentrum

Den som får gavekortet kan selv bestemme om gaven skal være hard, myk, spiselig eller en kulturell opplevelse. Stavanger sentrum byr ikke bare på et stort utvalg shoppingmuligheter, her finner du også unike kulturopplevelser, avslappende velværesalonger og restauranter og kafeer for enhver smak.

BYENgavekortet kan brukes på over 200 steder i Stavanger sentrum, og med en butikkmiks som består av alle de store kjedene i tillegg til små lokale butikker finner alle noe som passer. Gavekortet kan også brukes på Stavanger Konserthus, Rogaland Teater, kino, museer og et godt utvalg av serveringssteder.

Det er lett å få brukt BYENgavekortet ditt i Stavanger sentrum. Med hele 8 P-hus og 2500 P-plasser er det alltid ledig parkering – og kort vei til Stavangers mange attraksjoner!

Med et stort og varierende utvalg kan vi garanterer at alle vil finne noe som faller i smak. Hva med å gi bort en spennende kulturopplevelse på farsdagen eller en nydelig middag med din kjære på Valentinsdagen? Et gavekort passer alle budsjetter og mottakeren får friheten til å velge gaven sin helt selv.

STAVANGER SENTRUM AS
Østervåg 6
4006 Stavanger
Org.nr: 992081392

Tlf: 51895151

Har du fått et gavekort fra Stavanger Sentrum?

Last ned Mine Gavekort appen til din mobil!

  • Alltid oppdatert saldo - lett tilgjengelig
  • Alltid gavekortet med deg når du skulle trenge det
  • Få en påminnelse når det nærmer seg utløpsdato